Fabrikalar zinciri son hız devam ediyor

16 Ağustos 2013 16:08

Isparta Belediyesi tarafından Yakaören mevkiinde kurulan ve arazisini her geçen gün artıran bugün itibari ile 200 bin metre kareye ulaşan Bomza Organize Sanayi Bölgesi iki fabrikasını daha faaliyete geçiriyor. 30 Ağustos 2013 günü MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Isparta’ya gelişi ile resmi açılışı da yapılacak olan yalıtım, izolasyon ve Yapı Kimyasalları dolgu malzemesi fabrikalarında çalışmalar son hızla devam ediyor. Bir taraftan montaj çalışmaları sürerken bir taraftan da çevre düzenlenmesi yapılıyor. Alt ve üst yapısı ile dört dörtlük bir organize sanayi olacak olan fabrika önümüzdeki birkaç gün içerisinde de deneme üretimine geçilecek.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, büyük bir özenle ilgilendiği fabrikanın her aşamasını takip ederek çalışmaları yerinde inceliyor. 30 Ağustos’ta hizmete açılacak olan fabrika katagorisinde dünyanın en büyük fabrikası olacak. Fabrika günlük 15 ton İzolasyon ve Yalıtım ürünü 15 ton da Yapı Kimyasalları Dolgu malzemesi üretecek.

Belediye Başkanı Günaydın inceleme sonrasında basın mensuplarına da kısa bir açıklamada bulundu, “fabrikamız 30 Ağustos’ta hizmete açılabilmesi için gerekli çalışmalarımız olanca hızı ile devam ediyor. Bir tarafta montaj çalışmaları yapılırken, bir tarafta da çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam ediyor. Fabrikalarımız üretime geçtiği zaman dünya standartlarına uygun bir üretim gerçekleştirilecek. Fabrikamız üç beş gün içerisinde deneme üretimine de geçmiş olacak. 30 Ağustos’ta da resmi açılışını yapmış olacağız. Bu fabrikalarımızın hizmete girmesi ile birlikte Isparta’mız yeni bir marka ile kendisini dünyaya duyuracak. Artık şehrimiz dünyada adını Organize Pomza merkezi olarak duyuracak” dedi.

Bu haber 655 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...