Montaj ve iskele hatası çıktı!

16 Ağustos 2013 16:10

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe Uluslararası Fuar Alanı’nın çöküş nedenini açıkladı. Günaydın, İstanbul Teknik Üniversitesi uzmanlarınca hazırlanan raporda iskele ve montaj hatası olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe’nin çöküş sebebini açıkladı. Bir süredir uzmanların konuyla ilgili araştırma yaptığını ve sonucun rapor halinde kendine iletildiğini bildiren Günaydın, “Montaj ve iskele hatası yüzünden Gökkubbe çöktü. Bildiğiniz üzere burayı ben taşerona ihale ettim. Yani taşeronun hatası. Şimdi bugün yarın İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) uzmanlarınca ikinci bir rapor daha gelecek. Gelen sigorta bilirkişileri de kendi raporlarını çıkardılar” dedi.

“SEN MÜHENDİS MİSİN NESİN DE KONUŞUYORSUN?”

Öte yandan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in Gökkubbe’nin proje hatası nedeniyle çöktüğünü ileri sürmesini de değerlendiren Günaydın, “AKP Milletvekili Bilgiç; Sen mühendis misin nesin de proje hatası diye konuşuyorsun? Her zaman yaptığın gibi bilmediğin işe girişme! Çizmenden yukarı da çıkma, halkı yanıltacağım diye de uğraşma” dedi.

 

 

Bu haber 734 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...