10 adet yeni kano yelkencilere teslim edildi

17 Ağustos 2013 12:47

Eğirdir Belediyesi yelkencilere tam destek veriyor. İlçede yelken sporunun gelişmesi için yapılan çalışmalara Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral büyük destek veriyor.

Eğirdir Limanı’nda yapılan yelken çalışmalarını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca birlikte yelkencilerin aldıkları derse katıldılar.  Isparta’nın yeni Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirtti.

Ders sonunda yelkencilerle hatıra fotoğrafı çektiren heyet, Belediye tarafından alınan kanoları da yerinde görme fırsatı buldular.

Eğirdir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl 6 adet kano alınarak yelkencilerin hizmetine verilmişti. Belediye Başkanı Osman Nuri Ömeral’in talimatlarıyla bu yıl 10 adet daha kano alınarak yelkencilere teslim edildi. Yelken sporunun hızla gelişmekte olduğunu belirten Başkan Özmeral, üzerinde Eğirdir Belediyesi yazan kanoların Eğirdir ve çocuklar için ayrı bir güzellik olduğunu açıkladı. 150’ye yakın çocuk ve gençlerin yelken kursu gördüğü Liman, Eğirdir Belediyesi yazılı kanolarla dikkat çekmeye başladı.

İlçe Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer, Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca ve Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e verdiği samimi desteklerinden ve katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Bu haber 645 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...