Altan Raşit Civan öne çıkıyor

17 Ağustos 2013 12:57

Herkesin merakla beklediği “AK Parti’nin Isparta Belediye Başkan Adayı kim olacak?” sorusu parti içinden edinilen bilgilere göre yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Partide; Eski Isparta Belediye Başkanı Altan Raşit Civan, eski İl Başkanı M. Uğur Gökgöz ve Milletvekili adayı Suat Kolukırık isimleri öne çıkarken en çok üzerinde durulan isim ise Civan olduğu ileri sürüldü.

Ispartalının en çok merak ettiği “AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı kim olacak?” sorusu cevabını buluyor. Parti içinden edinilen bilgilere göre 3 isim üzerinde durulduğu ileri sürüldü. Zaten kamuoyunda da fikir yürütülen isimler olan Altan Raşit Civan, M. Uğur Gökgöz ve Suat Kolukırık AK Parti’nin muhtemel Isparta Belediye Başkan adayı olacak. Peki, bu isimler kim? İşte AK Parti’nin muhtemel Isparta Belediye Başkan adayı göstereceği o 3 isim;

ALTAN RAŞİT CİVAN

AK Parti örgütünün içerisinde adı sıkça anılan bir isim. Kendisinin aday adayı olmasından ziyade parti tarafından kendisine bir teklif gidebilir. Isparta halkı tarafından sevilen bir isim olarak anılması adaylığını güçlendiriyor. Ak Parti kulislerinin adaylık için en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

DOÇ. DR. SUAT KOLUKIRIK

2011 genel seçimlerde siyasi hayatına başlangıç yaptı. Isparta’nın 3. sıra milletvekili adayıydı. Şuanda 2014 yerel seçimler için aday adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Kendisi de aradaki süreci nezaket ziyaretleriyle değerlendiriyor. Halkın arasında dolaşarak, nabız yokluyor. Kolukırık’ı sokakta her an karşınızda görebilirsiniz. Bazen bir CHP’linin yanında bazense bir MHP’linin yanında. Her kesimle görüşerek, olası adaylığı için altyapı oluşturuyor.

MEHMET UĞUR GÖKGÖZ

Ak Parti İl Başkanlığından ayrıldıktan sonra siyasi ortamlarda pek görülmüyor. Kendisinin Ak Parti genel merkezden sinyal beklediği öğrenildi. Eğer parti genel merkezi adaylığı konusunda kendisine ufak bir tüyo verirse aday adaylığını açıklayacak. Gökgöz, şuanda beklemede.

 

 

Bu haber 1537 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...