Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Gevrek, Başkan Özmeral’e teşekkür etti

19 Ağustos 2013 16:10

Eğirdir Belediyesi spora ve sporcuya destek olmaya devam ediyor. Son olarak Eğirdir Limanı’nda çalışmalarını sürdüren yelkenciler için 6 adet olan kano sayısını 10 adet daha alarak 16’ya çıkaran Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, sporcuların, sporcu ailelerinin ve halkın takdirini toplamaya devam ediyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Eğirdir Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, yelkencilere verilen destekten dolayı teşekkür ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Sağolsun Belediye Başkanımız sadece yelkencilere değil, her konuda spora ve sporcularımıza fazlasıyla destek oluyor. Kendisinin sporu sevmesi ve sporcu kimliği ile hareket etmesi bizleri memnun ediyor. Allah ondan razı olsun” dedi.

İl Müdürü Murat Gevrek, “Eğirdir’de canlılık oldu. Yelkencilerimizin ihtiyaçları Belediyemiz tarafından karşılandı. İl Müdürlüğü olarak biz de elimizden geldiği kadar yelkencilerimize destek oluyoruz. Belediyemiz daha önce 6 adet kano almıştı. Şimdi 10 adet daha kano aldı ve bizleri çok mutlu etti. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. İl Müdürlüğü olara yaptığımız girişimler neticesinde 5 adet tekne gelecek. Yelken sporunun Eğirdir’de gelişmesi için el birliği ile çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Isparta Yelken İl Temsilciliğine getirilen Optimist Hocası Şeref Ağartan, “Eğirdir’de yelken sporu olarak güzel çalışmalar yapılıyor. Eğirdir Belediye Başkanımız yapılan çalışmalarda bize büyük destek oluyor. Belediye olarak geçen yıl 6 adet kano alınmıştı. Bu yıl Başkanımız sağolsun 10 adet daha aldı. Yelkencilerimizin malzemelerini koyacağı mekânlarda da güzel çalışmalar yapıldı. Belediyemiz tadilat tamirat, boya ve badana gibi işlemlerde bize her konuda destek oldu. Başkanımız, ne ihtiyacımız olursa anında görüyor. Hem de sık sık bizlerle beraber oluyor. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, spora ve sporculara her zaman destek çıktıklarını ve çıkmaya devam edeceklerini belirterek, “Eğirdir’imiz gelişmeye devam ediyor. Bu gelişmeleri çekemeyenler, kıskananlar olabilir. Ama güzel gelişmelerin önüne hiç kimse geçemeyecektir. Belediye olarak yelkencilerimize, tenisçilerimize, futbol, basketbol, satranç, jimnastik kurslarına yardımlarımız ve desteklerimiz gün geçtikçe artarak devam edecektir. Çocuklarımız, gençlerimiz için her türlü desteği veriyoruz. İlçemizde 800’e yakın spor kursu alan çocuk ve gencin olması hem de bunların ücretsiz olması çok sevindirici ve dikkat çekici. Belediyemiz sadece spor malzemeleri yardımı değil, kursa gelen çocuk ve gençler için servis araçlarını da çalıştırıyor. Belediyemizin imkânları nisbetinde her zaman spora ve sporcuya destek olmaya çalışacağız” dedi.

Başkan Özmeral, ziyaretlerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek ile Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Hasan Gençer ve Eğirdir Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen’e teşekkür etti.

 

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...