Milletvekili Özel çiftçinin ve muhasebecilerin sorunlarını dinledi

7 Eylül 2012 19:18

Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Ziraat Odası ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

İlk olarak Ziraat Odası Başkanı Bayram Kutluyu ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Isparta tarımı ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ziraat Odası Başkanı Kutlu, Milletvekili Özel’e tarımda desteklemeler ve kuraklık paylarıyla ilgili Isparta’dan yararlananların sayısı ve sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Isparta tarımının önemli mesafeler kaydettiğini söyleyen Kutlu, “Son 10 yılda Isparta’da tarıma verilen önem arttı. Çiftçiye verilen gübre, mazot, makine ve bunun gibi desteklemeler tarımı iki kat daha ileriye götürdü” dedi.

Milletvekili Özel, Isparta’nın önemli gelir kaynaklarından biri olan tarımın daha iyi noktaya gelmesi için çalıştıklarını ve hükümetin çiftçiye her türlü desteği verdiğini söyledi.

Ziraat odası ziyaretinin ardından Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret eden Özel, muhasebe çalışanlarının sorunlarını dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Mukadder Tunç, muhasebecilerin karşılarına çıkan engelleri Milletvekili Özel’e aktararak çözüm bulunmasını istedi.

Bu haber 608 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...