ITSO’dan önemli projeler

20 Ağustos 2013 16:02

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO),Isparta’nın sürdürülebilir kalkınmasına hizmet edecek projeleri işbirliği ve güçbirliği felsefesiyle geliştiriyor. Son bir ay içerisinde Isparta’da başta işadamı dernekleri olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde 7 proje hazırlanarak projelerin başvuruları yapıldı.

Başvuru yapılan projeler:

•Isparta Sektörel Görünüm Raporu ve Isparta Ekonomisi 2014-2023 Isparta Ekonomisi Sürdürülebilir Kalkınma Strateji Belgesinin Hazırlanması Projesi

•Isparta’nın Çok Dilli Sektörel Tanıtım Filmi ve İnternet Sitesinin Hazırlanması Projesi

•Isparta İhracat Potansiyeli ve İhracat Gelişim Stratejisinin Hazırlanması Projesi

•Esnafım; Güçlüyüm Projesi

•Kozmetikte İyi Üretim Uygulamalarının Geliştirilmesi Projesi

•Nitelikli İş Gücünün İle İşletmelerle Birlikte Yetiştirilmesi Projesi

•ITSO değişiyor, Isparta Gelişiyor Projesi

Konu ile ilgili açıklama yapan ITSO Genel Sekreteri Erkan Ayan şunları söyledi: “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası olarak Isparta’nın sürdürülebilir kalkınmasında Odamızın üstlendiği rol ve sorumlulukların bilincindeyiz. Bu bilinç doğrultusunda mevcut ihtiyaçlardan yola çıkarak gelecek vizyonu olan ve sürdürülebilir kalkınmamıza direkt tesir edecek projeleri başta işadamı derneklerimiz olmak üzere ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde hazırlıyoruz ve ilgili kurumlara birlikte sunuyoruz. Bu kapsamda, Isparta için üretiecek her türlü projede işbirliğine açığız ve proje ofisimiz Isparta’nın hizmetindedir.Bir ay içerisinde başvurusunu tamamladığımız projeler gibi farklı ve derinliği olan  Isparta gelecek projelerini birlikte üretmek ve geliştirmek için herkesi ITSO’ya davet ediyoruz”

Bu haber 594 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...