“Tüm esnaf gruplarımıza desteklerimiz devam edecek”

7 Eylül 2012 19:21

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Şimşek, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek Galericiler Sitesi yapımında kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Ekrem Şimşek beraberinde Genel Sekreter Yalçın Baysan, Ticaret ve Sanayi Odası Otomobil Grup Başkanı Salih Sarıkaya ve Galericiler Derneği Başkanı Uğur Madan ile birlikte Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Ekrem Şimşek, ilk olarak ülke gündeminde olan terör saldırılarında şehit düşen güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyerek, “Terör konusunda MHP’nin tutumunu yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Bu konuda MHP’nin gösterdiği duruş ve sergilediği tavırdan ötürü şahsınızda tüm MHP camiasına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Şimşek ayrıca, temeli 15 Ocak’ta MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından atılan ve bitme aşamasına getirilen Galericiler Sitesinin yapımında verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ederek, galericilerin istek ve sıkıntılarını da aktardı.

** “BAŞKANIMIZ OLMASAYDI YAPAMAZDIK”

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Sekreteri Yalçın Baysan da, Belediye Başkanı Günaydın’ın ilk döneminden bu yana, gerek arazi gerekse alt yapı konusunda Galericiler Sitesi’nin oluşumuna çok büyük destekler verdiğini söyleyerek, “Sayın Belediye Başkanımız olmasaydı Isparta asla böyle bir projeye kavuşamaz, biz de bu projeyi bu seviyeye getiremezdik” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, modern ve yönetmeliklere uygun bir Galericiler Sitesi’nin yapımı için esnafa destek verdiklerini kaydederek, belediyenin de ortak olduğu Galericiler Sitesi’nin bölgeye örnek olacağını söyledi. Günaydın, Federasyon Başkanı Ekrem Şimşek’in kendilerine aktardığı istek ve sorunlarla da yakından ilgileneceğini kaydetti.

 

Bu haber 665 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...