“Boşuna gelip gidiyorlar!”

21 Ağustos 2013 15:58

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Barida Hotel’de Kentsel Dönüşüm Zirvesine katılmak üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’yı eleştirdi. Balta’nın Isparta’nın sorunlarını bilmediğini ve boşuna gelip gittiğini savunan Şenol, “Hiç şaşırmadım. Çünkü AKP’nin diğer bakan ve temsilcilerinde de Isparta’ya karşı aynı duyarsızlığını gördük” dedi.

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’nın Isparta ziyaretini değerlendirdi. Kentsel dönüşüm zirvesi için Isparta’ya gelen ve bir dizi ziyaret gerçekleştiren Balta, gazetecilerin bazı sorularını yanıtlamayarak bilgisi olmadığını söylemişti.

Isparta’nın çevre anlamında önemli sorunları hakkında bilgisi olmayan Balta’yı sert bir dille eleştiren Şenol, hiç şaşırmadığını söyledi. AK Parti’nin her platformda olduğu gibi bu konuda da Isparta’ya karşı duyarsız olduğunu bildiren Şenol, şunları söyledi; “Bizleri boşuna kandırmasınlar. Daha önce de AK Parti Isparta’ya Bakanlarını yollamış ve bu sadece ziyaretten öteye geçemedi. Ancak lafa geldiği zaman AK Parti’nin Isparta’daki temsilcileri mangalda kül bırakmıyor. Sanki AK Parti Isparta’ya hizmet yağdırıyor gibi anlatıyorlar.

ISPARTA’DAN HABERLERİ BİLE YOK

Örnekle gördüğümüz üzere AK Parti’nin Isparta’dan haberi yok. Memleketimiz sorunlarıyla baş başa bırakılmış, unutulmuştur. Ayrıca sürekli projeler geliştirdiklerini ve Isparta’ya kazanımlar elde ettiklerini açıklayan Ak Parti temsilcilerine en güzel cevabı yine kendi temsilcileri Bakan Yardımcısı cevap vermiştir. Yine bir gazetecinin ‘Isparta’dan Bakanlığa ulaşan herhangi bir proje var mı?’ sorusuna Sayın Bakan Yardımcısı “Şu ana kadar elimize ulaşan herhangi bir proje yok!’ diye cevap vermiştir. İşte işin özeti budur. AKP halkı kandırmaya ve aldatmaya devam etmektedir.”

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...