Başkan Özmeral’den spora destek

22 Ağustos 2013 15:45

Isparta Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Ali Kartal, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Eğirdir Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen birlikte Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, spora ve sporculara verilen desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Eğirdir’de yaklaşık 800 çocuk ve gencin yaz spor okullarındaki kurslara ücretsiz olarak Belediye’nin araçlarıyla taşınması, tenis, yelken, futbol, satranç, jimnastik gibi birçok spor dallarında kurs görenlere malzeme alınması gibi çalışmalar spora gönül verenleri sevindiriyor.

Son olarak Isparta Basketbol İl Temsilcisi Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Ali Kartal, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve spor gönüllüsü Eğirdir Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, başarılı çalışmalarından ve spora desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür ettiler.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Özmeral, “Belediyemiz güçlendikçe hizmetlerimiz daha da artarak devam ediyor. Geleceğimizin teminatı kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımıza sahip çıkmak hepimizin vazifesi olmalı. Belediye olarak imkânlarımız ölçüsünde çocuklarımızın spor alışkanlığı kazanması için gayret gösteriyoruz. Ücretsiz çocuklarımızı evlerinden alıyor, spor kurslarına götürüyoruz. Kursları bittiğinde tekrar alıp güvenli bir şekilde evlerine teslim ediyoruz. Ayrıca spor malzemelerini de alarak, çocuklarımızı sevindiriyoruz hem de ailelerine katkıda bulunmuş oluyoruz. Çocuklarımıza aldığımız spor malzemeleri sonuna kadar helâl olsun” dedi.

Isparta Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Ali Kartal, Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan ve Eğirdir Yazla Mahallesi Muhtarı Vedat Dikmen, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in sayesinde Eğirdir’de sporun alt yapısının sağlam bir şekilde atıldığını belirterek, gelecek yıllarda ilçeden önemli sporcuların çıkacağına inandıklarını belirttiler.

 

 

 

Bu haber 789 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...