Gaziler Derneği Başkanı Koçaslan’dan, Başkan Özmeral’e teşekkür

22 Ağustos 2013 15:47

Eğirdir Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan, İstasyon Mahallesi sakinleri ile birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, İstasyon ve Altınkum Mahallesi’ne Belediye’nin yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Temsilcisi ve Kıbrıs Gazisi olan Hüseyin Koçaslan, “Bizlerin yaşadığı İstasyon ve Altınkum Mahallesi başta olmak üzere çoğu mahallelerin yollarını kilitli taş parkelerle döşeyip bizleri tozdan çamurdan, kurtaran gece gündüz demeden, mesai saati tanımadan işleri bizzat taikbeden ve her zaman Gaziler Derneği’mize sınırsız destek çıkan Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral’e sık sık ziyarette bulunup teşekkür ediyoruz. Geçen hafta Salı akşamı gerçekleşen Mustafa Ceceli konseri bir harikaydı. Su Şenliği ile ilçemiz yeniden canlandı. Başkanımıza bize bu günleri yaşattığı için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Hüseyin Koçaslan’ın yanında ziyarete gelen mahalle sakinleri, “Eğirdir’imizde güzel çalışmalar oluyor. Yapılan güzellikleri bizler çok beğeniyoruz. Bu güzelliklerle bizleri buluşturmanızdan dolayı sizleri teşekkürle ödüllendirmek boynumuzun borcudur. Mahallemizin yolları kilitli taşlarla döşendi. Sizi hep işin başında gördük. Eğirdir’imiz gittikçe güzelleşiyor. Mustafa Ceceli’yi Eğirdir’e getirtip konser verdirmeniz bizleri ve herkesi daha çok mutlu kıldı. Belediyemizin yaptığı çalışmalardan ve bizlere sunduğu hizmetlerden çok mutluyuz. Başarılarınızın devamını diliyoruz.” dediler. 

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Belediye olarak vazifelerimizi yapıyoruz. İlçemizde yıllardır yapılamayan birçok yol, kaldırım çalışmalarını imkânlarımızı zorlayarak yapmaya çalışıyoruz. Yapılan işlerin saygıdeğer halkımız tarafından takdir edilmesi bizi fazlasıyla sevindiriyor. Ziyaretten dolayı çok mutlu oldum. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 1129 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...