“Isparta çok daha güzelini yaptı”

22 Ağustos 2013 15:50

30 Ağustos 2013 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açılışı yapılacak olan ve içerisinde 56 dükkânı barındıran Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde hummalı çalışma devam ediyor.

Galericiler Sitesi’nde son olarak desenli asfalt döküm çalışmaları ile çevre tanzimi çalışmaları devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Şenol Tulga ve yöneticiler Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Oto Galericiler Alışveriş Merkezi’nde çalışmaların 30 Ağustos’a yetişeceğini ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açılacağını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, belediyeye çok sayıda iş makinesi kazandırıldığını ve bunlardan birisi olan yeni finişherin de ilk defa Galericiler Sitesi’nde çalışmaya başladığını söyledi. Belediye olarak şehrin kırmızı koduna uygun olarak çalışmalar yaptığını hatırlatan Başkan Günaydın, günlük 16 saat çalışıldığını ve iş makinelerinin bu sayede kendilerini 2 ayda amorti ettiğini belirtti. Günaydın, “İşte Isparta Belediyesi buradan kazanıyor ve servetini böyle elde ediyor” dedi.

Yaptıkları işlerde kalite üzerinde de durduklarını ifade eden Günaydın, “Galericiler Sitemiz de çok şık olacak. Bugün baskılı asfalt çalışmalarını yapıyoruz. Galericiler Sitesi yönetimini de böyle bir tesisi kazandırdıklarından dolayı tebrik ediyorum. Buranın temelini Genel Başkanımız Devlet Bahçeli atmıştı, açılışı da genel başkanımıza nasip oluyor” şeklinde konuştu.

Galericiler Sitesi’nin Isparta’nın modern yüzü haline gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen de, sitede 56 esnafın ticaret yapmaya başlayacağını aktardı. Galericilerin artık cadde ve sokak aralarından kurtulacağını belirten Başdeğirmen, galericiler sitelerinin Türkiye’nin birçok yerinde olduğunu ancak Isparta’nın çok daha güzelini yaptığını dile getirdi. Oto galericiler sitesinin ikincisinin yapılarak genişletileceğini ve bundan da mutluluk duyduğunu aktaran ITSO Başkanı Başdeğirmen, “Bu çalışmalardan dolayı Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Galericiler Sitesi bir semt ve mahalle oldu diyebiliriz, çok güzel oldu” görüşlerinde bulundu.

Galericiler Sitesi Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Şenol Tulga da sitenin yapılmasında Başkan Günaydın’ın çok emek verdiğini belirterek, “Başkanımız buraya kendi çocuğu gibi baktı. Isparta’ya güzel bir ticaret merkezi kazandırmaya çalıştık. Sitemizin açılışını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapacak. 30 Ağustos’ta saat 15.00’da yapılacak olan açılışa tüm Ispartalıları davet ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

 

Bu haber 578 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...