SP Belediye Başkan Adayı Süleyman Çakan, esnaf ziyaretlerine başladı

23 Ağustos 2013 15:37

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Süleyman ÇAKAN Isparta Saadet Partisi İl Başkanı Cevat GENÇAY , İl Müfettişi Muhammet Mustafa GÜLAL, Merkez İlçe Başkanı Mustafa AKBULUT ile birlikte il ve İlçe yönetimine bağlı olan üyelerin katılmış olduğu esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.

Yapılan ziyaret ilk önce alınmış olan karar gereği Sanayi çarşısından başladı. Ziyaret yapılan yerlerde esnafların içinde bulunmuş olduğu durum ve yapılacak olan Belediye seçimlerinde esnafın istekleri ve içinde bulunmuş oldukları sıkıntıları ve bunlara ilişkin çözüm yolları karşılıklı istişare edildi.

ESNAF GEÇMİŞTEKİ SAADETİ ARIYOR

Genel anlamda ziyaret edilen esnafların içindeki bulunmuş oldukları maddi durum güncelliğini korurken, aldıkları ticari emtiaları eskisi gibi depolarında stoktan ziyade günü birlik sipariş üzeri aldıkları ve hükümetin almış oldukları ticari kararlar neticesinde eski iş potansiyellerinin her geçen gün daha da aşağılara doğru çekildiğini yapmış oldukları işlerinin el emeği karşılığını dahi gününde tahsil edemedikleri görüldü.

SANAYİDE ESEN SAADET RÜZGARI

54. hükümetin başbakanı olan Necmettin Erbakan’ın bu ülkeye kazandırdıkları ticaretle uğraşan o zamanlarda ki kazanımları ile şahıs olarak 3 er 4 er katlı ve altlarına günün modeli arabaları olmak üzere gözle görünen kazanımlar elde ettikleri ve fakat bu günün şartları karşısında bu hükümetin alınan ticari kararlar ile zor durumları neticesinde girilmiş olan bankalarda faizlerin geçmişteki kazanımlarını şimdi ise kaybettikleri gözlendi.

 

Bu haber 840 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...