Bilgiç’ten iki iyi haber

26 Ağustos 2013 15:54

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta – Burdur arası “Kardeşlik yolu” projesinin tamamlandığını ve 1.2 km’sinde de tünel bulunan projenin kısa sürede hayata geçeceğini bildirdi. Bilgiç ayrıca, Bölge Hastanesinde sözleşmenin bir hafta içinde imzalanacağını ve temelini Kurban Bayramından önce atmayı hedeflediklerini belirtti.

AK Parti Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten iki sevindirici haber geldi. Bilgiç, ilk olarak Isparta – Burdur “Kardeşlik Yolu” ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi. Yolun proje çalışmalarında sona gelindiğini belirten Bilgiç:”Projede1.2 km.’lik tünel var. Tünel yapılmak zorunda. Proje tamamlandıktan sonra hemen ihaleye çıkılacak. Karayolları Genel Müdürümüz Isparta – Burdur yoluna büyük önem veriyor. Ayrıca Isparta – Antalya Dereboğazı yolu ile ilgili çalışmalarda devam ediyor” dedi.

İHALEYİ AKFEN KAZANDI

Bilgiç, Isparta Bölge Hastanesinde görüşmeler tamamlandığını ve Sağlık Bakanlığının ihaleyi kazanan müteahhitler anlaşma sağladığını açıkladı. Bilgiç, bir hafta içinde sözleşmenin imzalanacağını belirterek ‘’Sayın Sağlık Bakanımızla görüştük. Ak – Fen firması ile şartlarda anlaşma sağlandığını söyledi. Hedefimiz Kurban Bayramı öncesinde temeli atmak. Türkiye genelinde 16 ilde hastane temeli atılacak, Isparta’da bu illerin başında geliyor” şeklinde konuştu.

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...