‘’Günaydın Beyler biz Üsküdar’ı 3 defa geçtik’’

26 Ağustos 2013 15:59

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Isparta’ya yapılacak yatırımlar konusunda tüm gücünü harcadığını ancak yapılacak bu yatırımların önünü tıkamak için bazılarının bekçilik yaptığını ileri sürdü.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, göreve geldiği günlerde içme suyu şişeleme fabrikasını kuracağını dile getirdiğini ancak bu fabrikanın kurulmaması için bazılarının Ankara’da İl Hıfzısıhhada bekleyerek engellenmeye çalıştığını iddia etti. Yapacağı yatırımlara engel olmak isteyenlerle ilgili çok sert konuşan Günaydın, ‘’Bu yaptığımız hizmetleri anlamak istemeyenler var. Birde kof kof konuşuyorlar. Bu şekilde kof kof konuşanlar kendisi bir şey yapamadığı gibi yapanlara da çeşitli ithamlarda bulunuyorlar’’ dedi.

BİLGİSİZCE ELEŞTİRENLER VAR

Kendilerinin bilgisizce eleştiren kişilerin bulunduğunu ileri süren Günaydın, ‘’ Fizibilitesi yapılmadan fabrika yapıyor diyenler var. Aslında kendisinin bilgisiz olduğunu açığa çıkarıyor. Fizibilite çalışması yapılmayan hiçbir projeye devlet destek vermez. Biz bu fabrikaların yapımı için devlet desteği aldık. Bu da fizibilitesinin yapıldığını gösterir. Bu konuda zerre kadar bilgisi olmayan kişiler konuşuyor. Buradan onlara hatırlatmak istiyorum. Onları ben su şişeleme fabrikası kuracağım deyince Ankara’da su damacana fabrikasının kurulmaması için beklediler. Onlar 400 liralık fabrikanın teşvikini almaması için uğraşırken, bizler 11 trilyon liralık bu fabrikaların teşvikini aldık. Günaydın beyler biz Üsküdar’ı üç defa geçtik. Onlar ne kadar engellese engellesin Isparta kazanıyor arkadaşlar” dedi.

Bu haber 642 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...