“Kendimize göre aday değil Isparta’ya göre aday belirledik”

27 Ağustos 2013 16:13

Saadet Partisi Ağustos ayı İl Divan Toplantısı parti binasında Hasan Dayı toplantı salonunda Pazar günü saat 11:30 da gerçekleştirildi. Toplantıya çevre ilçe ve merkez ilçeden katılan üyeler ile birlikte “Girilmiş olan Belediye Başkanlığı Seçimlerinin atmosferinde yapılması gereken çalışmalar ve bunlar ile ilgili bilgilerin güncellemesi” ön plana çıktı.

Toplantıya başkanlık eden Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Saadet Partisi Isparta İl sorumlusu Hasan Güldal ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Akbulut  ile birlikte ilçelerden katılım yapan ilçe başkanları ve partiye bağlı bulunan üyelerin hazır olduğu görüldü.

İl sorumlusu Hasan Güldal’ın ilçe başkanlarından almış olduğu raporlar neticesinde yapılması ve güncellenmesi gereken konuların bir kere daha gözden geçirilmesi istişare edildi.

Toplantı sonuna doğru basın toplantısına geçildi. Basın toplantısında ilk konuşmacı olarak İl sorumlusu Hasan Güldal’a söz verildi. Güldal’ın açıklamaları şöyle idi.

“Muhterem İl Başkanım, Müfettişim, İlçe Başkanlarım, Hanım Kardeşlerim, teşkilatımızın güzide mensupları, Basınımızın çok değerli temsilcileri, hepinizi hürmetle muhabbetle selamlıyorum. Bugünkü il divan toplantımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Muhterem kardeşlerim, bildiğiniz gibi, İslam Coğrafyası kan gölü, gözyaşı denizi, zalimlerin zulmü, zirveye ulaşmış durumda. Temennimiz ve duamız odur ki, Zalimlerin zulmü bir an önce Gayretullaha dokunsun, ve Allah’ın zulmü Allah’ın azabı zalimlerin üzerine insin inşallah.

Değerli kardeşlerim, Sovyetler birliğinin dağılmasından sonra NATO’nun hedefi kızıldan yeşile döndürüldü!.. Yani Nato’ya düşman olarak, İSLAM ALEMİ seçildi. Margeret TEACHER’ın bir konuşması “Nato dağılma sürecine girmiştir, düşmansız Nato’nun yaşaması mümkün değildir. Nato’ya bir düşman lazımdır. O da MÜSLÜMANLAR’dır!...” ve bunun üzerine Nato konsep değiştirdi. Savunmadan saldırıya geçti. O günden bu güne de İslam aleminde kan akıtılmaktadır.

Değerli kardeşlerim, Amerika Birleşik Devletleri’de İsrail’in tek yumurta ikizi Büyük Orta Doğu Projesi ile adım adım İslam Ülkelerini işgal etmekte ve İslam alemine Zulüm etmektedir. Bunun sebebi ise İsrail’in güvenliğinin sağlanması, büyük İsrail devletinin kurulmasının alt yapısının oluşturulmasıdır.

Cahiliye Araplarında olduğu gibi Batı Haçlı İttifakı demokrasi putunu yemiş durumundadır. Bildiğiniz gibi cahiliye Arapları helvadan put yaparlardı, sefere çıkarken yanlarına alırlardı, azıkları bittiği zamanda kendi putlarını yerlerdi. Şu anda dünyanın değişik yerlerinde bunu yaşadık gördük, en son olarak ta Mısır’da yüzde 52 oy ile seçilmiş, Müslüman kardeşler teşkilatının seçmiş olduğu başkanını darbe ile indirdiler, tabiî ki İsrail’in ve Amerika Birleşik Devletlerinin projesi dahilinde Mısır’da çok ciddi manada zulüm yapılmakta ve buna darbe bile diyemiyorlar. NEDEN? Eğer onların menfaatleri söz konusuysa demokrasi falan hak getire!...

Değerli kardeşlerim, bu haçlı ittifakı, bu güruh, balinalara, carette carette kaplumbağılarına  tanımış oldukları yaşama hakkını MÜSLÜMANLARA TANIMAMAKTADIR! Ne hazindir ki İslam ülkelerinin başında ki idareciler de gaflet ve delalet içerisindedir. Müslümanlara yapılan bu haksızlığa rağmen batı ile işbirliğine ve onlarla yakın işbirliği kurup onlara güvenmeye devam etmektedirler. İşte onun için diyoruz ki Amerikanın bir önceki başkanı Haçlı seferlerini başlatıyorum dedi açıkça ve batının Avrupa ülkelerinden birisinin Başbakanı Teacherda “NATONUN HEDEFİNDE BUNDAN SONRA MÜSLÜMANLAR VAR DÜŞMANIMIZ MÜSLÜMANLARDIR DEDİ. Müslümanlara karşı savaş açtılar. Siz bunlarla hala ne oyalanıyorsunuz. Merhum Hocamızın ifadesiyle “Bre gafiller” demek gerekir. Ve değerli kardeşlerim bunun ilacı çaresi çözümü, MİLLİ GÖRÜŞTÜR. Milli Görüşün Merhum Lideri Erbakan hocamızın kurmuş olduğu D-8 lerin aktif hale getirilmesi. İslam savunma gücünün behamal oluşturulması lazım ki, İslam Aleminde bu zülümler dinsin bu gözyaşları dinsin, bu kan dinsin, o mazlum yaşlılar, kadınlar ve bebekler zulümden kurtulsun diyorum hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Daha sonra İl Başkanı Cevat Gençay söz aldı.

“Biliyorsunuz biz 29 Temmuzda Genel Başkanımızın  Isparta’da bin kişilik yemek merasimiyle beraber belediye başkan adayımızı açıkladık. Belediye başkan adayımızı açıkladıktan sonra burada Isparta’mızda yoğun bir çalışmaya girdik. Özellikle haftanın üç günü Cuma, Cumartesi ve Pazar olmak üzere Ispartamızın belirli eşrafı insanları, sivil toplum kuruluşlarını, tek tek ziyaret ediyoruz. Kısa ziyaretler ile değil uzun uzun sohbetler ile Isparta’nın sorunlarına çareleri hakkında insanlarla başkanlarla görüşmeler yapıyoruz.

İnşallah geçen seçimde biz temeli attık, bu seçimde Isparta’ya bu belediye başkanlığının binasını yapacağız. Şimdi bakıyoruz, daha önce belediye başkanlığı yapmış olan arkadaşlar, yıllar geçmesine rağmen, hala daha şahsi çıkarları için, birbirleri ile tartışıyorlar. Biz belediye başkanlığında kendimize göre aday değil Isparta’ya göre aday belirledik. Onun için biz kendini aşmış seçimlerin medeni bir şekilde geçmesini isteyen belediye başkanı adayımız ile çıkıyoruz. Şahsi ufak tefek meselelerin çıkarların beş sene sonra on sene sonra bu Isparta’nın gündemine getirmek istemiyoruz. Bunun içinde daha hala adaylarını belirlememiş partiler bugün anket yayınlıyorlar! YAHU SİZİN ADAYINIZ BELLİ DEĞİL Kİ YÜZDE 54 ANKETİ NEREDEN ÇIKARIYORSUNUZ!... Biz yapmış olduğumuz ziyaretlerde de görüyoruz ki bu seçimde adaya insana ADAMA oy vereceğiz diyorlar!... onun için adayınızı bir an önce meydana çıkarın. Ondan sonra bu anketleri yayınlayın.

Biz ziyaret ettiğimiz her yerde şunu görüyoruz. “Partiniz ve adayınız çok güzel, özellikle adayınızla çalışmalarımız yapacağız. Yardımcı olacağız diye bütün Isparta halkında ve kamuoyundan böyle güzel sözler duyuyoruz. Onun için anketlere değil. Seçimin neticesine bakalım diyorum. Isparta’ya da hayırlı seçimler diyorum” dedi.

 

Bu haber 691 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...