Hamburg Takımı Alt Yapı Sorumlusu Hüseyin Suvatlar’dan Başkan Özmeral’e Ziyaret

28 Ağustos 2013 15:54

Almanya’da faaliyet gösteren Hamburg Futbol Okulu’nun alt yapı antrenörü Hüseyin Suvatlar, Eğirdir’de geçirdiği yaz tatilini sporla ilgili olarak değerlendirmeye devam ediyor.

Hamburg Spor Okulu 16-17 yaş sporcuların sorumlusu Hüseyin Suvatlar, önümüzdeki kamp döneminde çalıştırdığı sporcuları Eğirdir’e getirmek istiyor.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret eden Hüseyin Suvatlar ve Ispartalı olan hanımı Ayşe Nur Suvatlar, “Yazla Mahallesi’nde evimiz var. Biz Eğirdir’i çok seviyoruz” dediler.

Alt yapı antrenörü Hüseyin Suvatlar, “Eğirdir’e geldiğimde, birkaç kişi ile görüştüm. Bana tek şunu söylediler. Belediye Başkanımız sporla çok ilgileniyor. Başkanımızın yanına git sana ne lâzımsa yardımcı olur dediler. Bende sizi ziyarete geldim. Almanya’da Hamburg Futbol Okulu’nda antrenörüm. Alt yapı sorumlusuyum. Önümüzdeki kamp döneminde Eğirdir’e 50’ye yakın sporcuyu getirip kamp yaptırmayı planlıyorum. Sizden çim saha talep ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “Sahalarımız ücretsiz olarak bütün sporcularımıza ve spor takımlarımıza sonuna kadar hizmet etmektedir. Siz takımınızı getirdiğinizde size de Belediyemizin çim sahaları ücretsiz olarak hizmetinizde olacaktır” dedi.

Hüseyin Suvatlar ve Ispartalı olan hanımı Ayşe Nur Suvatlar, Belediye’nin su parasını çok ucuzlattığını bildiklerini ifade ederek, “Daha önceki dönemde çok fazla su parası ödüyorduk. Çevre vergileri, atık parası, derken biz bir de cezalı durumda ödüyorduk ve çok büyük paralar ödedik. Şimdi suyumuzun çok ucuzladığını gördük. Size teşekkür ediyoruz. Ayrıca konser harikaydı. Sizi kutluyoruz. Çok güzel konuşmanız oldu. Hafta sonu çok güzel faaliyetleriniz oldu. Güzel bir tatil geçirdik. Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Yazla Mahallemizde yollarımız çok güzel yapılmış. Yaz tatiline geldiğimiz Eğirdir’de güzelliklerle karşılaştık. Mutlu bir tatil geçirdik” dedi.

Başkan Özmeral, yapılan iş ve işlemlerin daha önceki zamanlarda yapılması gereken işler olduğunu söyleyerek, “Yıllardır ihmal edilmiş, yapılmamış bir çok işi şimdi biz yapmak için gayret gösteriyoruz. Halkımızın Belediyecilik açısından mutlu olması için elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerin yurt dışından gelip yapılan güzellikleri görmesi ve teşekkür etmesi bizi ayrı bir memnun ediyor, heyecan veriyor. Tatilinizin daha güzel geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Bu haber 979 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...