Ekonomi Kampusü İçin Mimarlara Avan Proje Çağrısı

28 Ağustos 2013 16:02

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Çelik, mimarları Isparta Ekonomi Kampusü Projesi için avan proje vermeye davet etti.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, İlimizin vizyonu ve odaların misyonunu yansıtan, güncel ve teknolojik ihtiyaçlara cevap verebilecek mülkiyeti Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’na ait arsa üzerinde“Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta Ekonomi Kampusu” adı altında  bir ortak hizmet binası yapımı planlamışlardır. 

3 KURUMUN İÇİNDE OLACAĞI BİR PROJE

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası ,Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı  olarak; kurumların beklentilerine en iyi şekilde cevap verecek, katılımcı  bir yöntemle proje elde edilmesi gerektiğine inanmaktadır. Bu amaçla, İlimizde, yerel ölçekte düzenlenecek mimari üç boyutlu mimari avan proje çağrısı  ile proje elde edilmesine karar vermiştir.

SON TARİH 15 KASIM

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO), Isparta Ticaret Borsası, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, “Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta Ekonomi Kampusu” adı altında  bir ortak hizmet binası projesi için çalışmayı ve öneri sunmayı arzu eden mimarlar hazırlanan mimari projeleri  15 Kasım 2013 gününe kadar ITSO’ya teslim edecek, bu tarihten sonra seçici kurul ilk değerlendirmeyi yaparak katılan tüm projeler arasından uygun gördüğü sayıda projeyi bir üst değerlendirmeye alacaktır. Belirlenen projeler ile seçici kurul ortak bir çalışma yapacak ve seçilen proje sahibine seçici kurul tarafından öneriler sunulabilecektir.

Çağrının amacı, güzel sanatları teşvik etmek, kültür, sanat, bilim ve çevre değerlerini rekabet yolu ile geliştirmek, çok sayıda seçenek arasından mimarlık, mühendislik, sanat anlayışı, işletme ve ilk tesis maliyetleri yönünden ekonomik, işlevsel ve yenilikçi çözümleri seçmektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu çağrımıza TMMOB Mimarlar Odası Isparta Temsilciliğinde kayıtlı mimarlar başvurabileceklerdir. Seçici Kurulun yapacağı değerlendirme sonucunda seçilen proje katılımcısıyla proje uygulama projeleri hazırlanması için Isparta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından görüşme başlatılacaktır. Seçilemeyen projeler için herhangi bir ödeme yapılmayacaktır. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası çağrıdan vazgeçme ve proje beğenmeme haklarını saklı tutar.

Çağrıyla ilgili şartname ve diğer bilgiler Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 3.Katındaki projeler birimimizden ücretsiz temin edilmektedir. Mimarlarımızı söz konusu proje elde etme çağrımıza katılmaya davet ediyoruz. 

Bu haber 669 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...