Kılıçdaroğlu Çakmakçı ismini çok sevdi

28 Ağustos 2013 16:04

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar programına Isparta örgütü olarak katıldıklarını ve kendisiyle kısa da olsa görüşme fırsatı bulduklarını bildirdi. Şenol, “Genel Başkanımız adayımızı araştırmış ve çok iyi bir isim olduğunu belirtti. ‘İnşallah belediyeyi alacağız’ dedi. Bu bizi son derece motive etti” dedi.

Isparta’da Belediye Başkan Adayını ilk açıklayan CHP’de moraller oldukça yüksek. Özellikle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Afyonkarahisar programı dolayısıyla yanına gittiklerini ve kendisiyle birebir görüşme fırsatı bulduklarını ifade eden İl Başkanı Vedat Şenol, güzel haberlerle döndüklerini belirtti.

ADAYIMIZ DİĞERLERİNİN ARASINDA RAHATÇA SIYRILIR

Kılıçdaroğlu’nun Çakmakçı ismini araştırdığını ve Isparta için en güzel aday olduğunu söylediğini bildiren Şenol, “Sayın Genel Başkanımız adayımızın diğerlerinin arasından rahatça sıyrılabilecek bir isim olduğunu dile getirdi. Ayrıca Sayın Genel Başkanımız Çakmakçı isminin CHP’nin oylarını kat be kat artıracağı kanısında olduğunu da ifade etti” dedi.

BİZE KAZANACAĞIMIZI HİSSETTİRDİ

Son olarak Kılıçdaroğlu’ndan aldıkları haberlerle Isparta’da kazanabileceklerini hissettiklerini dile getiren Şenol, “Doğru yolda gittiğimizi görüyoruz. İnşallah Isparta halkı gittiğimiz bu yolda bizi yalnız bırakmayacaktır. Isparta’da artık CHP’nin yerel iktidarını göreceğiz. Sayın Genel Başkanımız Isparta’dan umutlu olduklarını ve kazanılabilecek iller arasında gördüklerini bize hissettirdi. İlerleyen zamanlarda Sayın Genel Başkanımızı Isparta’ya davet edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 615 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...