“Buna kargalar bile güler”

28 Ağustos 2013 16:08

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Altan Raşit Civan, hakkında kamuoyunda “Eğer Civan’ın ismi Erdoğan’ın önüne gelirse çizer. Çünkü sevmiyor” söylemine çok kızdı. Yorumu değerlendiren Civan, “Buna kargalar bile güler” dedi.

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Altan Raşit Civan’ın ismi kamuoyunda duyulmaya başlandığı günden bu yana dedikodular peşini bırakmıyor. Civan’la ilgili kamuoyunda dolaşan son dedikodu “Civan ismi Başbakan Erdoğan’ın önüne gelirse çizer.” Bu dedikoduyu duyduktan sonra oldukça sinirlenen Civan, konuyu değerlendirdi. Bu dedikoduyu kimin çıkardığını merak ettiğini ifade eden Civan, şunları söyledi; “Sayın Başbakanımız ile yıllarca birlikte Belediyecilik hizmetinde bulundum.

MAKAM İÇİN GÖREVE TALİP OLMADIM

Ben makam için bu göreve talep olmadım. Belediyecilik sürecinde çeşitli makamlara geldim. Hatta en üst makamlarda bulundum. 1988 yılından bu yana Belediyecilikle haşir neşir oldum. Isparta Belediye Başkanlığından sonra, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Belediye Başkanlığında beraber çalıştık. Daha sonra Ankara Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ile beraber çalıştım. Tek amacım; Bir Ispartalı olarak şehrin sorunlarını çözmektir. Başkanlığa talip olmamın nedeni çözümdür. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hemşerilerimizin yoğun talepleri geldi. Madem bana ihtiyaçları var, ben de aday adayı olmaya karar verdim.

BANA GÖSTERİLEN İLGİ MORALİMİ ARTIRDI

Hiçbir ayrım gözetmedim, sivil toplum örgütleri, çeşitli dernekleri ziyaret ettim. Bana göstermiş oldukları yakın ilgi benim çalışmalarımı artırdı, moralimi daha da güçlendirdi. Ben hiçbir siyasi parti Belediye Başkan adaylarının projelerine karışmam, kendim proje üretir onu yerine getirmek için mücadele ederim. Isparta’da kimin tarafından çıkarıldığı bilinmeyen bu dedikodu neye istinaden yapıldı anlamış değilim. Buna kargalar bile güler. Çünkü Sayın Başbakan'ım ile beraber uzun yıllar çalıştım. Ben mevcut Belediye Başkanının hakkında her hangi bir yorum yapmam. Herkes kendi projesini uygulamak ile mükelleftir. Benim başkan adayı olmam için herkesten destek görmem, tekrar beni şevke getirmiştir.”

 

Bu haber 676 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...