“Çalışmalarımız perçinlendi”

29 Ağustos 2013 15:58

Batıkent Mahallesi ISBAŞ Fabrikası arkasında yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre Merkezi ve Kapalı Pazaryeri Projesi çalışmaları devam ediyor. Alanda bulunan 9 bin metrekarelik 3 katlı otopark çalışmalarının çelik konstrüksiyon bölümü tamamlandı. Otopark alanında katlar arasında galvanizli trapez saç döşeme çalışmaları sürüyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından kompozit beton dökümüne geçilecek.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, otopark alanındaki çalışmalarda artık sona gelindiğini söyledi. Otoparkta özel kargas ve beton dökümüne geçileceğini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Çalışmalarımız iyi gidiyor” dedi.

Gökkubbe fuar alanında yaşanan olumsuzluğa da değinen Başkan Günaydın, alandaki temizleme çalışmalarına başlandığını ve bu çalışmalarda da son aşamaya gelindiğini aktardı. Gökkubbe’yi kış girmeden hizmete açmayı planladıklarını dile getiren Günaydın, “Çalışmalarımız perçinlendi. Isparta’mıza bu eserleri kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Kendisine sıkça telefon geldiğini ve halkın ‘geçmiş olsun’ dileklerini ilettiklerini belirten Günaydın, halkın Gökkubbe inşaatının devam etmesi isteklerini aktardıklarını söyledi. Projede yeni ilavelere de gidileceğini ve öncelikle alanın akustik sistemi ile ilgili de çalışmalar gerçekleştirileceğini dile getiren Günaydın, “Mükemmeliyete ulaşmak için çalışmalarımız devam edecek. Bu da Isparta’mıza en iyi hizmetler arasında yerini alacak” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 705 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...