“Parkı halkımızın rahatça kullanmasını istiyoruz”

29 Ağustos 2013 15:58

Isparta Belediyesi’nce Hızırbey Mahallesi’nde yapılan Kule Park’ta çalışmalar son aşamaya geldi. 35 dönüm alan üzerine kurulan Kule Park’ta incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, parkta miting alanı, meydan toplantılarının da yapılabileceğini söyledi.

Halkın rahatlıkla kullanabileceği parkta ayrıca çocuklar için çocuk parkı da bulunduğunu dile getiren Başkan Günaydın, “Hızırbey Mahallemizde oluşturduğumuz bu parkta bir kent ormanına dönüşecek. Halkımızın yürüyüş ve spor yapabileceği alanları da parkımız içinde oluşturduk. Ayrıca gençler kaykay pisti ile ilgili taleplerde bulunuyordu. Bu pistimizde bu parkın içerisinde yapılmış oldu. Kule Parkın ayrı bir kimliği var. Parkımıza 2 binin üzerinde ağaç diktik ve burayı oksijen deposuna çevirdik” dedi.

Kule Parkın ileride bir Karaoğlan Parkı gibi olabileceğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bu parkımızda çay ocağı, büfe olmayacak” dedi. Geçmiş dönem belediyesince parkların müstecirlere verildiğini hatırlatan Günaydın, “Parkımızın gerçek anlamı kaçıyor. Biz parklarımızı halkımızın rahatça kullanmasını istiyoruz. Parkımıza belediyemiz bakacak ve hiçbir müstecire vermeyecek” şeklinde konuştu.    

Bu haber 799 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...