TED Isparta Koleji yabancı dil eğitiminde farklılığını gösterdi

29 Ağustos 2013 15:59

TED okulları yabancı dil eğitiminde farklılığını gösterdi ve nakil gelen öğrencilerimiz için yabancı dil eğitim-öğretimine başladı. TED Isparta Koleji  olarak yabancı dil öğrenimi üzerinde uzun süredir yoğunlaşmış bulunmakta ve bu doğrultuda yabancı dil öğrenimine katkı sağlayacak olan çabayı sarf etmeye çalışmaktayız. Bu amaç ile çıktığımız yolda okulumuz her yeni eğitim- öğretim yılı başlangıcında diğer okullardan nakil ile gelen öğrencilerimize İngilizce Destek Programı çerçevesinde üç  (3) hafta boyunca altmış (60) saat yabancı dil dersi imkânı sunmaktadır.

İngilizce destek programı süresince yeni öğrencilerimiz alanında uzman öğretmenlerimizin rehberliğinde okuma , yazma , dinleme ve konuşma becerilerine ek olarak dilbilgisi kurallarını da öğrenmeye yönelik çalışmalarını yaparak yeni eğitim-öğretim yılına, yeni sınıflarına hazırlanmakta ve yepyeni , çağdaş, öğrenci merkezli, aktif ve öğrenci dostu bir yabancı dil eğitimine ilk defa adım atarken hazır bulunuşluk düzeylerinide yükseltmekteler.

İster yeni kayıtlı ister eski kayıtlı öğrencimiz olun TED okullarında yabancı dil eğitiminde kaygıya yer yoktur. Nakil öğrencilerimiz için desteğimiz yıl boyunca devam etmektedir. Eski kayıtlı öğrencilerimiz içinse gerekli görülüyorsa hem eğitim- öğretim yılı devam ederken hem de Ağustos ayında ki İngilizce Destek Programında ihtiyaç duyulduğu şekilde destek sağlanmaktadır.

TED Isparta Koleji Genel Koordinatörü ve Lise Müdürü Hayrettin BİLGE yaptığı açıklamada; Yabancı Dil Eğitimi ile ilgili TED Isparta Koleji öğretmenlerinin sürekli hizmet içi eğitimlere katıldıklarını vurguladı.

Bu haber 1177 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...