İşçi Partisi Aday Çıkaracak

29 Ağustos 2013 16:01

İşçi Partisi Genel Sekreter Vekili Hüseyin Karanlık, partisinin Isparta İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında seçim hazırlıklarını hızlandırdıklarını söyledi.

İşçi Partisi Genel Sekreter vekili Hüseyin Karanlık partisinin Isparta İl Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında, partisinin yoğun bir şekilde yerel seçimlere hazırlandığını kaydetti.

Isparta’da da aday çıkaracaklarını açıklayan Karanlık, “Seçim hazırlıklarını yoğunlaştırmış bulunmaktayız. Şu anda tüm genel merkez yöneticilerimiz dört bir koldan örgütlerimizi dolaşıyor. Hazırlıkları yerine görmek ve hızlandırmak için alınabilecek önlemleri örgütlerimizle birlikte değerlendiriyoruz” dedi.

Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri için aday adaylığı başvurularını değerlendirmeye devam ettiklerini belirten Karanlık, Eylül ayı ortalarına kadar adaylık başvurularını kabul edeceklerini söyledi.

Bir gazetecinin ‘Isparta’da aday mı çıkaracaksınız yoksa ittifak mı yapacaksınız?’ sorusunu da cevaplandıran Karanlık, “Biz İşçi Partisi olarak gericiliğe karşı güçlerin en geniş güç birliğini savunuyoruz. Yerel seçimler de bu birliktelik için önemlidir. Biz İşçi Partisi olarak birlikten ve ittifaktan yana olduğumuzu başından beri söylüyoruz. Ancak, bu ittifakın gerçekleşmesi bizim isteğimizle olmaz. Başta CHP ve MHP olmak üzere muhataplarımızın da bu yaklaşımda olması gerekiyor” dedi.

Karanlık, İşçi Partisi olarak seçimlere tek başına girecekmiş gibi çalışacaklarını ancak ittifak kapılarının da kapalı olmadığını belirterek “En yetkin adaylarımızla en olumsuz koşullarda bile bu seçimlerden büyük başarılarla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

İşçi Partisi İl Başkanı Umut Alparslan ise partisine aday adaylığı için başvuruların yapıldığını belirterek bu isimlerin de önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacağını söyledi.

 

 

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...