“Görünen köy ispatlanmış oldu”

29 Ağustos 2013 16:12

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kurdukları fabrikaların en kaliteli malları ürettiğini ve bunu iftiharla açıkladığını söyledi. Kendisi için “Kof kof atıyor” şeklinde söylemde bulunanlara seslenen Günaydın, “Yürekleri varsa gelinsen burayı görsünler. Görünen köy ispatlandı” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta’ya kazandırdığı bimsblok fabrikalarını yerinde görerek çalışmasını gözlemledi. Ziyaretinde gazetemiz muhabiri de yanında bulunan Günaydın, kendisi için haksız söylemlerde bulunanlar için bir açıklama yaptı. Kurdukları fabrikada Türkiye’nin en kaliteli malzemeyi ürettiklerini ileri süren Günaydın, “Bunu da hemşerilerimize iftiharla söylüyorum. İşte fabrika buradadır. ‘Kof kof atıyor’ şeklinde konuşanları da davet ediyorum, gelsin görsünler. İşte eserler budur.

SİZİN 2,5 YILDA BİTİREMEDİĞİNİZİ

BİZ 2,5 GÜNDE BİTİRİYORUZ

Siz 11 yıldır bir çivi çaktınız mı da bana laf söylüyorsunuz? Kendilerinin kof olduğu belli oluyor. Aşağıda bir yol var 2,5-3 yıldır bitiremiyorlar. Onların 2,5 yılda bitiremediği menzili biz 2,5 günde bitiriyoruz. İşte çalışmalarımız bu. Görünen köy ispatlanmış olur. Bu hizmetlere Isparta’nın ekmeğe suya olduğu kadar ihtiyacı var.

BUNLAR EĞİTİM KADAR ÖNEMLİ

Burası eğitim kadar önemli oldu. Genel Başkanımız yarın buraların açılışını yapacak. Açılışa özellikle o kof insanları da bekliyorum. Bu açılışlara iştirak etsinler. Yürekleri yetiyorsa katılsınlar. Burada bizim açılışlarımızı takip etsinler ve kendileri de çalışsınlar” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 621 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...