“Dışarıdan biri gelip de Isparta’yı kalkındırmaz!”

29 Ağustos 2013 16:18

AK Parti Milletvekili Recep Özel, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve işadamlarıyla buluşarak Isparta hakkında fikir alışverişinde bulundu. Özel, “Isparta’ya dışarıdan birileri gelip kalkındıracak değil. Isparta’yı yine Ispartalılar kalkındıracak. Bunun için zaman, nakit ve vakte ihtiyacımız var. Kısacası fedakârlık yapmak lazım” dedi.

AK Parti Milletvekili Recep Özel,  ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve işadamlarıyla buluştu. Milletvekili Özel’e ITSO’nun gelişim projeleri ve ilin sorunlarıyla ilgili çalışmalarını aktaran Başdeğirmen, “Sizlerin de katılımıyla Ankara’da Bakanlarla görüşüyoruz. Hep birlikte bazı konularda amaçlarımıza ulaşacağız. Geçtiğimiz hafta Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımızı ziyaret ettik, sorunlarımızı aktardık. Yine birlik beraberlik içinde yine diğer bakanlarımızla görüşeceğiz.

BİZİM GÖRÜŞMEMİZ YETMEZ ARKASINI

SİZİN TAKİP ETMENİZ GEREKİYOR

Türk Hava Yolları Genel Müdürü’nü ziyaret ettik bazı taleplerimiz oldu. Biz gidip görüşüyoruz, ama bu konuların sizler tarafından takip edilmesi bizleri başarılı sonuçlara daha çabuk götürecektir. Tek başımıza hiçbir şey yapamayız hep beraber olursak Ispartamıza hizmet edebiliriz” dedi.

İLİMİZİN GELİŞMESİ İÇİN BAŞTA UYUM GEREKİYOR

Milletvekili Recep Özel ise bir ilin gelişmesi için başta uyumun çok önemli olduğunu belirtti. ITSO’nun birlik, beraberlik konusunda çok başarılı olduğunu ve attığı adımların artarak devamı isteyen Milletvekili Özel şunları söyledi: “Yapılan tüm çalışmalarda en önemli husus uyum. Isparta’daki karar vericiler Vali, Belediye Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı arasında uyum olursa başarı çok iyi olur ama uyum olmazsa başarısızlık oluyor. Gelişmiş bütün illere baktığımızda temelde uyum vardır. Bu uyum olduğu yerde bereket olur. Herkesten ayrı ayrı ses çıkarsa olmaz. Isparta geçmişte becerdi becermedi ama artık önümüze bakmalıyız. Her şeyden önce coğrafi olarak, iklim, tarım, ulaşım olarak Ispartamızın iyi bir konumda olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. Biz Ispartalılar olarak şanslıyız. Isparta Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden biri ve bunu katma değere çevirebiliriz. Ekonominin temeli umuttur. 

ISPARTA’YI BİZDEN BAŞKA KİMSE KALKINDIRMAZ

Isparta’ya dışarıdan birileri gelip kalkındıracak değil, Isparta’yı yine Ispartalılar kalkındıracak. Biz Ispartalı olarak sorunlarımıza birlikte sahip çıkar, birlikte konuşabilirsek bu çok önemli. Yönetimler hepsi iyi işler yapmak için göreve talip, hepimiz iyi işler olsun diye böyle yerlerdeyiz. Buralar zaman ister nakit ister vakit ister fedakârlık ister. Bulunduğumuz yerlerde de hep beraber fedakârlık yapmak zorundayız. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Başdeğirmen öncülüğünde birlik beraberliğin ilk adımları Ankara’da atıldı. Sonraki çalışmalarını da izliyoruz gördüğümüz kadarıyla Şükrü Bey gerçekten birlik beraberliği sağlamış durumda. Bunun yanı sıra önemli ve bir o kadar da değerli çalışmaları var. Kendisinin her zaman arkasında olduğumu hatırlatmak ve bu tempoda çalışmalarının devam etmesini istiyoruz. Yeni projeler konusunda her zaman yanınızdayız.”

 

Bu haber 666 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...