Migros Eğirdir Mağazası açıldı

31 Ağustos 2013 12:16

Açılışa Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in yanı sıra Yapı Kredi Bankası Eğirdir Şube Müdürü Nizamettin Toplakçı, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yaşar, Belediye birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Migros Antalya Şube Müdürü Cem Eyüpoğlu, Antalya Bölge Müdürü Uğur Aydın,  Eğirdir mağazası açılışına katıldılar ve Başkan Özmeral’e Mağaza’nın açılmasında sağladığı kolaylıktan ve gösterdiği samimi ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

Eğirdir Migros Mağazası açılışında konuşan Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, “halkımızın mutluluğu için her yatırımcıya kapımız açık. Selçuklu Şehri güzel ilçemiz Eğirdir’imizde kim bir çivi çakacak olursa her türlü desteğe hazırız. Daha önce Şok mağazası ve Bim mağazası ilçemizde hizmete başlamıştı. Şimdi de Migros ilçemizde hizmete açıldı. Eğirdir’i tercih etmelerinden dolayı Migros yetkililerine teşekkür ediyorum. Ayrıca iş yerinin bulunduğu binanın sahiplerine Eğirdir’e böyle güzel bir bina kazandırdıkları için teşekkür diyorum. Burada küçük esnafımız, bitiyor, battı, yok oldu diye siyaset yapanlar olabilir. Eğirdir’imizde herkese iş, aş, yer var. Allah herkese nasibini verir. Halkımızın rahat hareket etmesi ve mutlu olması için Belediye olarak bütün yatırımcılara yardımcı olmaya devam edeceğiz. Eğirdir’imize Migros hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesen Başkan Özmeral, siftah parası atarak bereketli kazançlar diledi.

Açılışın ardından Migros tarafından vatandaşlara lokma tatlısı ikram edildi.  Migros Mağazası, Lodos Sahil Yolu’nda Yapı Kredi Bankası yanında halka hizmet veremeye başladı.

Açılan Migros Mağazası Isparta Merkezi dışında ilçeler arasında sadece Eğirdir’de olması dikkat çekti.

 

 

 

Bu haber 2948 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...