Bahçeli ‘’Günaydın’’ dedi

2 Eylül 2013 15:55

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın daveti üzerine Isparta’ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, bir dizi açılışın ardından akşam düzenlenen konser öncesi halka seslendi. Konuşmasının sonunda Isparta Belediye Başkan Adayını açıklayan Bahçeli, ‘’30 Mart 2014 yerel seçimlerinden bir gün sonra Ispartalı kardeşlerimin yeni güne tekrar ‘Günaydın’ diyerek başlamasını temenni ediyorum. Huzurlarınızda halen görevini takdir edilecek bir şekilde yürüten değerli dava arkadaşım Sayın Yusuf Ziya Günaydın beyi hizmette süreklilik, başarıda devamlılık için yeniden, Isparta Belediye Başkan adayı olarak ilan ediyor, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın daveti üzerine Cuma günü Isparta’ya geldi. İlk olarak Günaydın’ın Isparta’ya kazandırdığı Oto Galericiler AVM, Etnografya Müzesi, İzolasyon ve Yalıtım Fabrikası’nı gezen Bahçeli, ardından Atatürk Stadyumu’na geçti.

31 MART’TA YENİ GÜNE GÜNAYDIN DENİLEREK

BAŞLANMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Bahçeli, buradaki konuşmasının ardından beklenen adaylık açıklamasını yaptı. Kötü gidişata dur demek için bunun ilk durağının 2014 yerel seçimler olduğunu ifade eden Bahçeli, ‘’Buna dur demek lazımdır. Bu gidişata engel olmak milli bir görev olarak görülmelidir. Bunun için ilk durak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerdir. Bu seçimler Türkiye’nin yakın geleceğini birebir etkileyecektir. Bu seçimlerde AKP’den kurtuluşun ilk durağı olacaktır. Bu seçimlerde Türk Milletinin varlığı, birliği ve güvenliği oylanacaktır. Biz parti olarak yerel seçimlere çok önem veriyor ve çok anlam yüklüyoruz. Isparta’da tekrar başarıyı yakalamanın istek ve amacındayız. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bir gün sonra yani 31 Mart 2014 Pazartesi günü Ispartalı kardeşlerimin yeni güne tekrar Günaydın diyerek başlamasını temenni ediyorum. Huzurlarınızda halen görevini takdir edilecek bir şekilde yürüten değerli dava arkadaşım Sayın Yusuf Ziya Günaydın beyi hizmette süreklilik, başarıda devamlılık için yeniden, Isparta Belediye Başkan adayı olarak ilan ediyor, kendisine başarılar diliyorum. Hepinizin desteğini bekliyorum. Allah’ın izniyle Isparta Günaydın diyerek, günleri aydınlatacaktır’’ diye konuştu. Başkan Günaydın’ın ailesi Bahçeli’nin adaylık açıklamasının ardından ayakta alkışladı.

KONSER BÜYÜLEDİ

Devlet Bahçeli’nin konuşmasının hemen ardından sahneye Emel Sayın çıktı. Emel Sayın, gerek performansı, gerek sesi gerekse halkla olan diyalogu sayesinde büyük takdir topladı. Zaman zaman şarkı aralarında Isparta’dan övgüyle bahseden Sayın’a Belediye Başkanı Günaydın’da hediyeler verdi. Günaydın, gül ürünlerinin yanı sıra Sayın’a fotoğrafının dokunduğu bir halı hediye etti. Bu hediyeye çok sevinen Emel Sayın, tekrar Isparta’ya gelmek istediğini ifade etti. Sayın, “Başkanımız verdiği sözde duruyor. Bir önceki gelişimde otel yapıldığını ve bir sonraki gelişimizde o otelde konaklayabileceğimizi söylemişti. Otel yapılmış, çokta güzel olmuş. Başkanımıza verdiği sözde durduğu için teşekkür ediyorum” dedi. Günaydın’da 2. otelin yapım aşamasında olduğunu belirterek, “Bir sonraki gelişinizde de yeni otelimizde konaklarsınız” dedi.

AKALIN’IN SAHNE GÖSTERİSİ GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Emel Sayın’dan sonra sahneye Demet Akalın çıktı. Akalın, Emel Sayın’ın sahnesini uzattığı gerekçesiyle esprili bir şekilde sitem etti. Dansçılarıyla birlikte görülmeye değer bir sahne performansı sunan Akalın, büyük alkış topladı.

 

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...