Suç makinesi yakalandı

3 Eylül 2013 16:04

Isparta Asayiş Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda son 2 hafta içersinde 4 mahalledeki çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen Ş.Ç. kıskıvrak yakalandı. Ş.Ç.’nin yapılan GBT sorgulamasında daha önce de 26 suç dosyasının bulunduğu belirtildi.

Isparta’da son 2 hafta içersinde 4 mahalledeki çok sayıda ev ve işyerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, kentte artan hırsızlık olaylarının peşini bırakmayan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Bürosu ekipleri, çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, Pirimehmet – Yedişehitler – Muzaffer Türkeş ve Fatih Mahallelerinde, son 2 hafta içersinde 3 ayrı eve ve işyerinden hırsızlık yaptığı belirlenen Ş.Ç. isimli şüpheli, Kutlubey Mahallesi’nde yakalandı.

Arama kararına istinaden şüphelinin evinde inceleme yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar (laptop), televizyon ve harddisk ele geçirdi.

Hırsızlık olduğu belirlenen malzemeler emniyet güçleri tarafından muhafaza altına alınırken, geçtiğimiz gün hırsızlık iddiasıyla mahkemeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan Ş.Ç.’nin yapılan Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgulamasında 26 çeşitli suçtan da suç kaydının bulunduğu belirtildi.

 

Bu haber 555 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...