“Yüzde 60’ın da üzerinde oy alacağız”

3 Eylül 2013 16:25

Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 2014 yerel seçimlerinde yüzde 60’ın üzerinde oy alacaklarını iddia etti. Milletvekili Recep Özel ise Günaydın’a yüklenerek “Egosunu tatmin eden bir başkanla karşı karşıyayız. Isparta’ya yapılan tüm yatırımların arkasında AK Parti var” dedi.

Ak Parti Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri, Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleri, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Meclis üyeleri, Belde Belediye Başkanları, il ve merkez ilçe üyeleri ve çok sayıda üye katıldı.

MUHALEFET YAPILANLARI YOK SAYIYOR!

Toplantıda ilk olarak konuşan AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, milletin içinden gelen bir yapıya sahip olduklarını belirtti. AK Parti’nin Isparta’da sürekli oylarını artırdığını bildiren Uzaktaş, “Çünkü bizim partimiz milletin içinden gelen bir yapıya sahip. Bize inandıkları ve güvendikleri için destek vermek istiyorlar. Ama muhalefet temsilcileri yapılanları yok sayarak milletimizi yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz AK Parti iktidarı olarak, milletimizle sürekli güçlenerek oy hedefini artırarak daha büyük hizmetler sunmaya gayret göstereceğiz” dedi

“YÜZDE 60’IN DA ÜZERİNDE OY ALACAĞIZ”

Öte yandan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın saldırgan bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi. Günaydın’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Isparta ziyareti sırasında Büyük Isparta Oteli’ne dev pankart astırdığını ifade eden Bilgiç, “Otele pankart asmış; ‘Biz bunları yaptık, siz ne yaptınız?’ diye. Orada tüm gerçeği kapatmış. ‘Görmek istemeyen göz görmez’ diye bir deyim vardır. Ülkemizin her karışına verdiğimiz hizmetleri tüm halkımız görüyor. Artan oy oranlarımızla biz 76 milyon insanımızı kucaklıyoruz. Biz her zaman doğru yapılanı takdir ettik. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde ‘ben yok, biz varız’. Adaylarımızı kucaklayarak seçime gireceğiz. Yüzde 60’ın daha da üzerinde oy alacağız” diye konuştu.

“HERKES BİZİM ADAYIMIZı BEKLİYOR”

Diğer taraftan AK Parti Milletvekili Recep Özel’in de gündeminde yerel seçimler ve Belediye Başkanı Günaydın vardı. Özel, herkesin AK parti’nin adayını beklediğini ifade ederek “Beklesinler. Uygun tarihte adaylarımız açıklanacaktır. AK Parti ile birlikte siyasete seviye geldi. Kötü sözle, yalan ile milletimizi kandırarak siyaset yapıyorlar. Gittim Belediye Başkanı Günaydın’ın adaylığı için tebrik ettim. Ama o bize açılışlarını yapacağı tesislere davet ederken, ‘Yürekleri yetiyorsa gelsinler!’ diye seslendi. Evine misafir davet ederken yüreğin yetiyorsa gel diyebilinir mi?

“UCUBE DİKTİ GENEL BAŞKANINA AÇTIRDI!”

Ayrıca Günaydın, Sayın Bahçeli’ye kapalı pazar yerinin açılışını yaptırdı. Allah’tan kimsenin başına çökmedi! Orada açılışa katılan MHP’liler bile güneş ve yağmur aldığını söylüyorlar. Birde AK Partili belediyelerin yaptığı kapalı pazar yerlerine bakın. Günaydın sadece egosunu tatmin ediyor. Ucube dikti, Genel Başkanına açtırdı. O binadaki andezit taşları yine vatandaşımızın üstüne düşecek. Isparta’ya yaptığı bütün yatırımların arkasında AK Parti var. Önümüzdeki yerel seçimlerde 22 belediyeyi de alacağız. Ve daha çok güçlenerek hizmette en üst seviyelere çıkacağız” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 636 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...