Eğirdir Turizm Ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Yakup Altan’dan Başkan Özmeral’e ziyaret

4 Eylül 2013 16:23

Eğirdir’de yeni açılan Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan ve beraberindeki öğretim üyeleri Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in okula olan samimi destek ve yeni kayıt yaptırmaya gelen öğrenciler ile velilerine karşı gösterdiği yakın ilgiden dolayı ziyarette bulunarak teşekkür ettiler.

SDÜ’ye bağlı yabancı dil hazırlık sonrası 4 yıl eğitim öğretim verecek Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Yakup Altan ve beraberindekiler, Başkan Özmeral’i makamında ziyaret ederek, “Belediye Başkanımız olarak gerçekten bir eğitimciye yakışan davranışları gösterdiğiniz gibi okulumuza samimi desteklerinizi fazlasıyla verdiniz. Bundan sonra da vereceğinize yürekten inanıyoruz.  Kayıt için okulumuza gelen öğrenciler ve onların yakınlarıyla sanki bir evin sahibi gibi kucaklaşıp ilgilendiniz. Hep birlikte, elbirliği ile inşaallah okulumuz kısa zamanda adını duyuracak ve bundan da Eğirdir ve Eğirdir halkı kazançlı çıkacak.  Dersliklerimiz, yemekhanemiz, öğrencilerimizin dinlenebileceği alanlar ve her şeyden önemlisi öğretim kadromuz eksiksiz eğitim öğretime hazır vaziyettedir. İnşaallah yeni okul binamız yapıldığında diğer bölümlerin açılması halinde çok sayıda öğrenciye sahip olacağız. Başkanım sizlerin samimi destekleri bizlere ayrı bir güç veriyor. Siz bizi anlıyorsunuz, biz de sizi anlıyoruz. Tatil, Pazar demeden gece gündüz çalışmalarınızı biliyoruz. Ne dediysek, istediysek hep yapmaya çalıştınız. Size teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle vefa gösterdiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, nazik ziyarette bulunan Okul Müdürü Doç. Dr. Altan’a ve beraberindekilere “asıl biz sizlere teşekkür ediyoruz. Bu okulumuzun öğrenci alınmasında en büyük payın başta Okul Müdürümüzün ve birlikte olduğumuz öğretim üyelerinindir. Okulumuzda hocalık yapacak kardeşlerimiz istekli olmasalardı bölüm açılamazdı ve öğrenciler de alınamazdı. Sizler ve yeni kaydolan öğrencilerimizi biz birer emanet olarak görüyoruz. İmkânlarımız nisbetinde fedakârca Eğirdir’imiz için çalışıp desteklerimizi fazlasıyla devam ettireceğiz. Biz sizleri, öğrencilerimizi ve Eğirdir’imizi çok seviyoruz. Yeni okulumuzun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diyerek ileriki günlerde yapılabilecek işleri görüştüler.

Başkan Özmeral, “Öğrenci kayıtlarının yapıldığı bu gün Eğirdir için unutulmaz bir tarih olarak kayda geçiyor. Gelen öğrenciler sevinçli, veliler sevinçli, esnafın yüzü gülüyor, Eğirdir bereketleniyor” dedi.

 

Bu haber 1394 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...