Günaydın seçim çalışmalarına hızlı başladı

4 Eylül 2013 16:33

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gelecek dönem tekrar partisinden Başkan adayı gösterilmesinin ardından çalışmalara hızlı başladı. Yeni vaatlerini de açıklamaya başlayan Günaydın “Isparta’ya ponza sanayi merkezi yapacağız. Ayrıca ekonomimiz geliştirecek yeni yatırımlar yapacağız” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 2014 yerel seçimleri için çalışmalara hemen başladı. Partisinden tekrar Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Günaydın, yavaş yavaş yeni projelerini de açıklamaya başladı. Özellikle Isparta’nın en büyük değerlerinden biri olan ponza madeninin üzerine gideceklerini ve ilimize yeni kazanımlar elde etmeye çalışacaklarını belirten Günaydın, “Poza sanayini biraz daha büyütürsek organize sanayi merkezi olabiliriz. Bu da bir ilk olur ve Isparta adına büyük bir marka olur. Gül nasıl Isparta’nın bir markası ise ponza da markası olacak” dedi.

EKONOMİK GETİRİLER SAĞLAYAN PROJELER ÜRETECEĞİZ

Öte yandan projeleri hayata geçirirken ilk önce vizyonun ortaya konması gerektiğini dile getiren Günaydın, şöyle devam etti “Halk sermayesiyle bir fabrika açmayı düşünüyorum. Herkese her şekilde yardımcı da olmaya hazırız. Bu projeleri daha öteye götürmek gerekiyor. Yatırım yapmak isteyen yatırımcılar için büyük laboratuara ulaştık. Hatta orijinal makineler getirerek üst seviyede araştırma yaptık. Bu vizyonlarımızı daha üst noktaya çıkarmamız lazım. Taş ve Bims fabrikalarını ileride daha da üst konuma getireceğiz.”

 

Bu haber 617 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...