SDÜ’de kayıtlar başladı

4 Eylül 2013 16:39

Süleyman Demirel Üniversitesinde 2013-2014 akademik yıl için kayıtlar dün başladı. Kayıtların ilk gününde hareketlilik yaşanan SDÜ'de 15 bin öğrencinin kayıt olması bekleniyor.

2013-2014 akademik yılında herhangi bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adaylar için kayıt dönemi başladı. Öğrenciler 6 Eylül Cuma akşamına kadar kayıt yaptırabilecek. Kayıtların başlamasıyla birlikte SDÜ’de de hareketlilik başladı. SDÜ’ye bağlı fakülte ve meslek yüksekokullarını kazanan öğrenciler, kayıt için üniversiteye gelmeye başladı.

TANITIM STANDLARI KURULDU

Bu yıl 15 bin yeni öğrencinin tercih ettiği SDÜ'nün Batı ve Doğu Yerleşkesi'nde yurtlar ve üniversite için tanıtım stantları kuruldu. Kayıtlar esnasında uzun kuyrukların önüne geçmek için geçen yıl olduğu gibi bu yılda her fakülte kendi öğrencilerinin kayıt işlemlerini yapıyor.

VELİLERE İKRAMLAR YAPILIYOR

Emniyet Müdürlüğü ekipleri de Batı ve Doğu Yerleşkesi'nde açtığı stantlar ile veli ve öğrencilere dost elini uzattı. 'İlk adımda dost eli' sloganıyla açılan stantlar da öğrenci ve velilere soğuk içecek, gül suyu, gül lokumu ikramı yapıldı.

 

 

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...