EĞİRDİR BELEDİYESİ’NDEN VOLEYBOL TAKIMINA TAM DESTEK

5 Eylül 2013 15:45

Eğirdir Elma Spor Başkan Yardımcısı Ahmet Özkeskin ve Antrenör Ahmet Özkoç, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Eğirdir Belediyesinin ve Başkan Özmeral’in desteklerinden dolayı teşekkür eden Eğirdir Elma Spor yöneticisi Özkeskin ve antrenörü Özkoç, 3. lig müsabakalarında Belediye’nin ve Başkan Özmeral’in desteklerini beklediklerini belirttiler.

3. Lig C Grubunda mücadele edecek Eğirdir Elma Spor Voleybol takımının 8 takımla mücadele edeceğini belirten Antrenör Ahmet Özkoç, “Bölgesel ligden son maçımızda Isparta Cezaevi Spor Takımı ile yaptığımız maçı kazanarak grup lideri olarak hiç mağlup olmadan 3. lige çıktık. Belediye Başkanımız Osman Nuri Özmeral fazlasıyla takımıza ve bizlere destek çıktı. 3. ligde de takımımıza destek olacağına inanıyoruz. İlk maçımızı 27 Ekim 2013 Pazar günü Eğirdir’de Ankara Uçak Sanayi (TAİ) spor ile yapacağız. Grubumuzda Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Kütahya, Aksaray, Adana Voleybol İhtisas, Hatay TEDAŞ, Nevşehirspor, Afyon Belediyespor, TAİ bulunuyor. Antrenmanlarımıza başlıyoruz. 20-25 gün sürecek. Eğirdir Spor Salonu’nu ve kondisyon çalışması, ağırlık ve kuvvet çalışmaları için de SDÜ spor salonunu kullanacağız” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını belirterek, “Öncelikle 3. lige çıkmanızdan dolayı sporcularımızı, antrenörümüzü ve yöneticilerimizi kutluyorum. Emeği geçenlere, gönül verenlere teşekkür ediyorum. İmkânlarımız ölçüsünde Eğirdir Elma Spor takımına destek olmaya çalıştık. Önümüzdeki lig sezonunda da Belediye olarak destek olmaya gayret göstereceğiz. Şimdiden 3. ligde Eğirdir Elma Spor Voleybol takımımıza üstün başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Özmeral, ziyaretten dolayı Eğirdir Elma Spor Başkan Yardımcısı Ahmet Özkeskin ve Antrenör Ahmet Özkoç’a teşekkür etti.

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...