“Bizim hizmetimiz sekteye uğramayacak”

9 Eylül 2012 19:05

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yerel seçimlerin 5 ay öncesine alınması kararının kendilerini etkilemeyeceğini belirterek; “Biz Isparta halkına hizmet için geldik ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yani görevimizin son gününe kadar hizmetlerimize, yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geçtiğimiz Cuma günü Isparta’ya geldi. Belediye Başkanı Yüksek ' Mimar Yusuf Ziya Günaydın'ı ziyaret eden Yalçın ve Bozyel, yerel seçimlerin 5 ay öne alınması sürecini analiz etti.

Başkan Günaydın, ziyarette yerel seçimlerin öne alınması kararını değerlendirirken, "biz hizmete devam edeceğiz. Yatırımlarımızı hiç aksatmadan çalışacağız" dedi'. Günaydın konuşmasında; “Biz Isparta’ya hizmet için seçildik ve bu göreve geldik. 2009 yılından bu yana aradan geçen 3 yıllık süreçte hizmetlerimize tüm hızıyla devam ediyoruz. Seçimlerin öne alınması bizim için o kadar önemli değil. Biz, sanki bu konuda hiçbir karar alınmamış gibi hizmetlerimize ve yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi. 

Bu haber 670 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...