Jandarma Alay Komutanından Başkan Günaydın’a ziyaret

6 Eylül 2013 15:36

Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay İsmail Cömert Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Bir ay önce Isparta Jandarma Alay Komutanlığına atanan Jandarma Albay İsmail Cömert nezaket ziyaretinde bulunmak üzere Belediye Başkanı Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Dün saat 15.00’de gerçekleşen bu nezaket ziyareti yaklaşık bir saat sürdü. Isparta’nın genel durumu hakkıda görüş alış verişinde bulunulduğu görüşmede her iki idareci de üzerlerine düşen görevleri seve seve yerine getireceğini dile getirdi.

Nezaket ziyaretinde kısa bir açıklamada bulunan, Jandarma Albay İsmail Cömert, “Belediye Başkanımız 30 Ağustos zafer bayramında bizlere tebrik maksatlı bir heyet göndermişti. Bu gönderdiği tebrik heyeti için teşekkür etmek ve kendisi ile tanışmak için ziyarette bulundum. Ayrıca bugünden itibaren birlikte çalışacağımızı iletmek için geldim” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “yoğun iş temposu nedeni ile albayımızı ziyarete gitmeye bir türlü fırsatım olmadı. Bu vesile ile Jandarma Albayımız İsmail Cömert’e bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye olarak ister merkez ilçe ister ilçelerde olmak üzere üzerimize düşen ne görev varsa seve seve yapmaya hazırız” dedi.

Günaydın ayrıca misafirine gül motifli vazo hediye etti.

 

 

Bu haber 1069 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...