Ş. Karaağaç Kaymakamına ‘hayırlı olsun’ ziyareti

7 Eylül 2013 13:24

Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı kurmaylarıyla birlikte ziyaret eden Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, Akdaş’a görevinde başarılar diledi, 'hayırlı olsun' temennilerini iletti.

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık Şarkikaraağaç’ın yeni kaymakamı Abdullah Akdaş’a hayırlı olsun ziyareti.

 Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, görevi Okan Leblebicier’den devralan Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Belediye meclis üyeleri Süreyya Oruç, Mehmet Ali Bayraktar, Mevlüt Kılıç, Adem Karabıçak, Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Hasan Yavuz, Esnaf Odası Başkanı Ramazan Yiğit ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, kaymakam Akdaş’a ilçe hakkında bilgilendirdi.

 Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş’a 'hayırlı olsun' temennilerini ileten ve çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Ufacık, "Uzun yıllara dayanan mülki amirlik görevini başarıyla yerine getiren değerli kaymakamımıza hoş geldiniz diyorum.

 Deneyimlerini Şarkikaraağaç’ın aydınlık yarınları için kullanacağını bildiğimiz Şarkikaraağaç Kaymakamımız Sayın Abdullah Akdaş’a  Belediye olarak her zaman yanında ve destekçisi olacağız.

Devlette devamlılık ilkesi esasıyla, yeni atandığı Şarkikaraağaç Kaymakamı olarak, ilçenin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için elinden gelen çabayı göstereceğini ifade eden Akdaş, "Şarkikaraağaç’a hizmet etmek benim için de çok güzel bir tecrübe olacak. Hep birlikte Şarkikaraağaç’ın refahı için en güzel hizmeti sunmak için gece gündüz demeden çalışacağız." 

Başkan Ufacık ve ekibine ziyaretinden ötürü teşekkür eden Şarkikaraağaç Kaymakamı Abdullah Akdaş, "tarım ilçesi olan Şarkikaraağaç’ımıza hizmet bizler için kıvanç vesilesi olacak.

Kurumların uyum içerisinde, Şarkikaraağaç’ın geleceği için çalıştığı ilçemizin daha modern bir ilçe olabilmesi için işbirliği içerisinde hareket edeceğiz.

 Sayın başkan ve ekibine desteklerinden ötürü teşekkürlerimi sunmak isterim.

El ele gönül gönüle vererek Şarkikaraağaç için çalışacağız" şeklinde konuştu. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

 

 

Bu haber 785 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...