Ersal’a güven oyu

9 Eylül 2012 19:09

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinin 15. Genel Kurulu’nu hafta sonu Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirdi. Tek liste halinde çıkan mevcut Başkan Abdulkadir Ersal, tekrar başkanlığa seçildi.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesinin 15. Genel Kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü yapıldı.

KONGREYE ÜYELERDEN ÇOK SİYASİLER İLGİ GÖSTERDİ

Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda saat 10.30’da başlayan Kongreye; AKP Isparta Milletvekili Recep Özel, Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş, CHP İl Başkanı Vedat Şenol, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, Has Parti heyeti, Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, Dernekler İl Müdürü Haşim Akgül, Türk-İş İl Temsilcisi Sadık Kaya, İşçi Emeklileri Derneği Afyon Şube Başkanı ve üyeler katıldı. Toplantı ilk olarak Divan Kurulu üyeleri seçimi ile başladı. Buna göre; Divan Başkanlığına Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Divan Başkan Yardımcılıklarına Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Şube Başkanı Gazi Aykırı ve Genel Başkan Yardımcısı Gebze Şube Başkanı Ali Tunç, Katipliklere ise Afyon Şube Başkanı Ahmet Er ile Tavşanlı Şube Başkanı Ahmet Kalender seçildiler.

Kurul seçiminin arkasından kısa bir konuşma yapan Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Türk milletinin dünyada hiçbir millete sahip olmayan bir liderinin olduğunu söyledi. İç ve dış mihrapların ülkeyi bölmek için elinden geleni yaptıklarını dile getiren Ergün, Türk milleti yaşadıkça hiç kimsenin bu vatanı bölmeye gücünün yetmeyeceğini dile getirdi.

“TERÖRE LANET OLSUN”

Son günlerdeki terör olaylarına da değinen Genel Başkan Ergün, herkesin aklını başına alması gerektiğini belirterek, Türkiye’yi parçalamak isteyenlerin bunu başaramayacağını ve kimsenin de bu noktada duygu sömürüsü yapmaması gerektiğini söyledi. Konuşmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu ve Kongrenin açılış konuşmasını yapan Emekliler Derneği Şube Başkanı Abdulkadir Ersal da konuşmasında PKK terör örgütünün eylemlerine değinerek, terörü lanetlediğini söyledi.

ABDÜLKADİR ERSAL RAKİPSİZ

Kongrede daha sonra Şube Başkanı Ersal; Hesap, Faaliyet ve Denetim raporlarını aktardı. Kurulun tamamlanmasının ardından seçimlere tek liste giden Ersal tekrar başkanlığa seçildi.

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şubesi Başkanı Abdülkadir Ersal’ın listesi şu şekilde; Faik Yıldız, Elmas Öz, Sabri Şahin, Mehmet Şevik.

Denetim Kurulu : Nuri Tavlı, Mustafa Tekeli ve Mehmet  Tunç. 

Bu haber 819 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...