“Benim verilemeyecek hesabım yok”

7 Eylül 2013 13:28

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, her zaman olduğu gibi Belediye’ye müfettiş akınının sürdüğünü belirterek; “Son olarak geçtiğimiz Pazartesi günü Sayıştay Müfettişleri geldi. Her türlü belgemizi onlarla paylaşıyoruz. Benim verilmeyecek hesabım yoktur. Başım dik, alnım ak Allaha şükür” dedi.

Isparta Belediyesine zaman zaman gelen denetim müfettişlerine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz Pazartesi günü Isparta’ya gelen Sayıştay Müfettişleri Belediye’de inceleme ve araştırmalara başladı.

GÜNAYDIN; “VEREMEYECEĞİM HESAP YOKTUR”

Kendisinin İstanbul’da olduğunu ve dün itibariyle Isparta’ya geldiğini ifade eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın; “İstanbul’dan geldim arkadaşlar bana Sayıştay’dan müfettişlerin geldiğini söylediler. Kendilerine hoşgeldiniz dedik. Benimle görüşmek istediklerini ifade ettiler. Bende gittim ve sorularına açık ve net bir şekilde içtenlikle cevap vererek benim veremeyecek hesabımın olduğunu söyledim.

“MÜFETTİŞLERİN GELMESİ BİZİ

YILDIRMIYOR AKSİNE KAMÇILIYOR”

Bilindiği gibi, göreve geldiğimizden bu yana çok sıklıkla Belediyemize Müfettişler gelip gidiyor. Bizim gelmeleri konusunda bir sıkıntımız yok. Buyursun gelsinler. Hesapları – kitapları incelesinler. Çünkü, biz çalışmalarımızı doğru bir şekilde yürütüyoruz. Hatta, bu olaylar yani müfettişlerin gelmesi bizim çalışmalarımızı daha da hızlandırıyor. Bir anlamda bu durum bizi kamçılıyor ve biz işlerimize daha fazla sarılıp daha fazla hizmet üretiyoruz” dedi. 

Bu haber 631 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...