Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektöründen Başkan Özmeral’e ziyaret

10 Eylül 2013 17:25

Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural ve hanımı Fatih Üniversitesi Hazırlık Fakültesi Koordinatörü Zehra Aynural birlikte Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ettiler.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile uzun süre sohbet eden ve görüş alışverişinde bulunan Kazakistan Ahmet Yesevi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Eğirdir’i her geldiğinde daha da güzel gördüğünü söyledi.

Geçtiğimiz yıl da Eğirdir’e gelerek Turgut Özal Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sacid Adalı ile birlikte Başkan Özmeral’i ziyaret ettiğini belirten Prof. Dr. Aynural, tabiat güzellikleri ile ön planda olan Eğirdir’in her geçen yıl Belediye hizmetleri ile de ön plana çıktığını ifade ederek Başkan Özmeral’e güzel ve başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini bildirdi ve teşekkür etti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, yakın dostlukları olan Prof. Dr. Salih Aynural’a ve Zehra Aynural’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bu haber 841 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...