Yapılan hizmete teşekkür

10 Eylül 2013 17:34

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın belediyenin yapmış olduğu hizmetleri fırsat buldukça yerinde takip ediyor. Bu kontrollerini gece gündüz demeden devam ettiriyor. Bu doğrultuda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 123. Caddedeki çalışmaları önceki gece de yakından takip ediyordu. Belediyenin yaptığı bu çalışmayı cadde üzerinde bulunan sakinlerde yakından takip ediyor hatta yapılan çalışmaları kaldırımlara yada pencereye çıkarak izliyorlardı. Yapılan bu çalışmaları izledikleri sırada incelemeye gelen belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı  gecenin geç vakti kontrol etmek için caddede görünce evlerine davet ettiler. Yapılan hizmetlere teşekkür etmek için bir fincan kahve ikramında bulundular.

123. cadde sakinlerinden olan Ulaş Güneş evine davet ettiği Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya  Günaydın’a  teşekkür ederek, “gecenin bu vaktinde belediye başkanımızı çalışmaların başında gördüm. Gerçekten çok sevindim. Bu hizmetlerinden dolayı kendisine bir kahve ikram etmek için evime davet ettim” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da kendisine yapılan bu davetten dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek, halkın yapılan bu hizmetleri memnuniyetle karşıladığını dile getirerek, “personelimiz profosyonel şirketlerden daha üstün ve verimli bir şekilde hizmet vermektedirler. Sizlerin de bizim yaptığımız bu çalışmaları yakından takip etmeniz bizleri sevindirmektedir. Gerçekten çalışmaları takip ederken ev sahibimiz bizi evine davet ederek kahve ikram etti.

Buradan bir espiri ile bahsetmek istiyorum. Bizim gibi asfalt kaplama yapan bir fırma var. Bunlar bazen bana dert yanıyorlar. Evlerden bize gürültü yapıyorsunuz diye tepki gösteriyorlar. Sizi ise evlerine davet ediyorlar diyorlar. Biz yaptığımız hizmetlerle halka zulm etmeden bitirilebilecek olan en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Onlar ise iki yıldır 2 km’lik bir yolu tamamlayamadılar. Halk da uzun süre süren bu gürültüden dolayı haklı olarak rahatsız olmaktadırlar. İşte sizin evin önünde bulunan bu 2.5 kmcaddemizi 15 günde tamamlamış olacağız” dedi.

Bu haber 607 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...