ITSO üyelerine VİP kart uygulaması

10 Eylül 2013 17:43

ITSO üyeleri, üyelik kartlarıyla anlaşma yapılan işyerlerindeki özel indirimli fiyatlardan yararlanacak.

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine yönelik meslek ahlâkını, disiplini ve dayanışmayı korumak ve geliştirmek, ticaret ve sanayinin kamu yararına uygun olarak gelişmesine katkı sağlamak adına çalışmalarına devam ediyor. 5 bin üyesi bulunan ITSO, Üyelerine yönelik  şehir içi ve şehir dışında bazı firmalardan indirimli yararlanması konusunda bir çalışma başlattı. ITSO üyeleri, anlaşma sonrasında gerek şehir içi gerekse şehir dışında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olduğunu gösterir üye kimlik kartlarını kullanarak indirim uygulamasına dahil olan firmalardan yararlanacak.

ITSO Başkan Yardımcısı Salih Sarıkaya, şehir içi ve şehir dışında 250’ye yakın işyeri ile görüşüp ITSO üyelerinin indirimden faydalanmalarını sağlayacaklarını söyledi. Özellikle konaklama, restoran, kargo  ve diğer alışverişlerde sağlanacak olan indirimlerden yararlanmak için öncelikle ITSO üyelerinin VİP kartlarını Oda Bilgi İşlem Biriminden almaları gerektiğini belirten Sarıkaya, “Türkiye’nin ilk akredite odalarından olan ve hizmet kalitesini her geçen gün artıran odamız, üyelerimiz için önemli adımlar atmaya devam edecektir. Firmalarla yapılan anlaşmalar doğrultusunda üyelerimiz oda kimlik kartlarını göstererek yüzde 5 ile yüzde 40 oranlarında indirimlerden faydalanabilecekler. Uygulama sayesinde de hem üyelerimiz indirimden yararlanacak hem de firmaların alışveriş oranları artacak.”dedi. 

ITSO’ya üye olmanın her anlamda ayrıcalık olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Sarıkaya, oda üyelerine yönelik indirim imkanı sunmak isteyen tüm firmaları ITSO ‘ya davet etti.

Türkiye çapında şuan 100’ü aşkın firmadan indirim taahhüdü alındığını belirten Sarıkaya, indirim verilen firmaların listesi ve indirim şartlarına www.itso.org internet sitesinden “indirimli kuruluşlar” kısmında ulaşılabileceğini bildirdi.

 

Bu haber 575 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...