Vali Özkan mahallelerdeki sorunları dinledi

11 Eylül 2013 16:02

Isparta merkeze bağlı mahalle muhtarları Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay başkanlığında Vali Vahdettin Özkan’ı ziyaret ettiler.

Misafirlerini Valilik Göl Toplantı Salonunda kabul eden Vali Özkan, muhtarlarla tek tek tokalaşarak nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Mahalle muhtarlarının hizmette bir birleriyle yarış halinde olduklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kınay; “Sayın Valim, bu hizmetler sizlerin himayesinde en iyi şekilde devam edecektir. Biz bu konuda göreve hazırız” dedi.

Muhtarların vatandaşın sorunlarını en iyi bilen olduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan ise; bu sorunların çözümünde ve sunulacak olan hizmetlerde elbirliğiyle çalışacaklarını söyledi.

Vali Özkan konuşmasında; “Öncelikle nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ederim. Mahallenin ve toplumun nabzını bilebilme açısından muhtarlık müessesi yönetim için bir şanstır. İnşallah bundan sonra elbirliğiyle en iyi hizmeti vatandaşa sunma gayreti içerisinde olacağız. Program yaparken vatandaşın istekleri doğrultusunda sizlerin önerileri hizmetin daha iyi olmasını sağlayacaktır” dedi.

Konuşmasından sonra mahalle muhtarlarına tek tek söz veren Vali Özkan, mahallelerdeki sorunları dinledi ve çözümleri konusunda görüş alış verişinde bulundu.  

 

Bu haber 564 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...