“Önce siyaset tarihini okusun”

12 Eylül 2013 14:38

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol’un 9 Eylül’de yaptığı açıklamalara Eğirdir’den cevap verdi.

Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan Bilgiç CHP İl Başkanı Vedat Şenol’un Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluş  yıldönümünde yaptığı “Ak Parti bir darbe partisidir” açıklamasına cevap verdi.

Bilgiç “ CHP İl Başkanı öncelikle Siyaset Tarihi okumasını öneriyorum. Ak Parti Nasıl kuruldu hangi projelerle geldi bunları iyi okuması lazım.  Ak Parti Onların iddia ettiği gibi olağan üstü dönem veya darbe sonrası değil, Kendi mensubu olduğu sol partilerinde aralarında bulunduğu Üçlü Koalisyonun MHP ve Anap’ın Ülkeyi batırmasından sonra, 21 bankaya, 21 Aileye bu ülkede Reel hazine birleşik faizlerinin 231 Milyar lirasını hortumlattıkları, Bankalardan Kamu Bankalarına 27 Milyar Dolar zarar verip, İnsanların zorunlu tasarrufla topladıkları 13,5 Katrilyon parayı, Key Ödemelerinden 4,5 Katrilyon parayı buharlaştırdıkları dönemde Ak Parti’yi Millet Kurmuştur ve ilk seçimde de %37 oy oranı ile bunlara gerekli tokadı millet atmıştır. Ondan sonrada buraya kadar gelmiştir ve şu anda da yaptığı hizmetlerin karşılığında %55 oy oranına sahip bir partidir. Bu yüzden kendi partisi ile övünebilir ama bizim partimizin adını ağzına almadan önce ağzını iyice çalkalamalıdır. Bu son derece önemli” şeklinde konuştu.  

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...