AK Parti’den tam kadro Eğirdir çıkartması

12 Eylül 2013 15:07

AK Parti, ilçelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Eğirdir’de tam kadro halkla buluşan ve esnaflarla kucaklaşan AK Parti, yaklaşan mahalli seçim öncesi güçlü bir şekilde hazırlandıklarını bir defa daha gösterdi.

AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, AK Parti İl Yöneticileri, Eğirdi İlçe Başkanı Hasan Dinçer, Eğirdir AK Parti İlçe teşkilatı mensupları, İlçe Kadın Kolları, İlçe Gençlik Kolları, Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü, İl Genel Meclisi  Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclis üyeleri Mehmet Kamil Göncü ve Veli Gök ile  Belediye Meclisi Üyeleri hep birlikte halkla buluştular, tek vücut olduklarını gösterdiler.

AK Parti Isparta İl Başkanı Nuri Uzaktaş AK Parti Isparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, İl Yöneticileri, Isparta Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Ünlü ilk olarak Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilatına ziyarette bulundular. Partililerle kısa süre sohbet eden heyet, daha sonra Belediye tarafından restore ettirilen tarihî Selçuklu Hamamı Esma Sultan (Dündar Bey) Hamamı’nı incelediler. Hamam hakkında bilgiler alan heyet Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e ecdâd yadigârı olan tarihi hamama sahip çıkıp tekrar ayağa kaldırılması için yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler. Restorasyonu yapan firma yetkilisinden de teknik bilgiler alan heyet, göçmek üzere olan hamamın kurtarılıp tekrar çalışılır hale getirilmesinin çok önemli olduğunu belirttiler.

Hamam restorasyon çalışmalarının incelenmesinin ardından çarşı esnafını ziyaret eden Ak Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile birlikte esnaflarla ve vatandaşlarla tek tek tokalaştılar.

Sönmez Restaurant ve Günaylar Restaurant’ın önündeki parkta dinlenen AK Parti heyeti, muhtarlarla ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Gaziler Derneği ve esnaf ziyaretlerinin ardından Belediye’ye geçen AK Partililer Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i ziyarette bulunarak yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından ilçede yapılan hizmetlerin, bugüne kadar yapılması gereken ve yapılmayan hizmetler olduğunu belirten AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,  “Eğirdir’de Belediye Başkanımızın çalışmaları takdire şayandır. Eğirdir’de hizmetin en iyisinin yapıldığına inancımız tam, bu konuda kimsenin şüphesi yok” dedi.

Eğirdir’de içme suyunun ucuzlatılmasının yanında halkın kaliteli su içtiğini belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, içme suyu borularının içler acısı halini gösterdi. AK Parti İl Başkanı Uzaktaş ve Milletvekili Recep Özel, kireç tutmuş, tıkanmış boruları inceledi.

Başkan Özmeral, Eğirdir’e doğalgazın biran evvel gelmesi için Milletvekilleri ve İl Başkanı’ndan destek istedi. Eğirdir Gölü’nün içme suyu kaynağı olmasından dolayı ayrıcalıklı davranılması gerektiğini belirterek, önden para toplama konusunda sıkıntıların olabileceğini anlattı. Halkın doğalgazı çok istediğini, gölün kirlenmemesi için de doğalgazın önemli olduğunu belirten Başkan Özmeral’in görüşlerini kabul ettiklerini söyleyen Milletvekilleri Enerji Bakanlığı’nda bu konuda girişimlerde bulunacaklarının sözünü verdiler.

AK Parti heyeti Belediye önünde bulunan yeni alınmış İş Makinesi önünde de hatıra fotoğrafı çekildiler. Eğirdir Belediyesi’nin önceden içinin boşaltıldığını, borçlarının çok olduğunu belirten Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, “Eğirdir Belediyesi artık güçlü. Borçlar tasfiye dildi, halka hizmet gitmeye başladı. Halkımız hizmeti bizim Belediyeciliğimiz döneminde gördü” dedi. AK Parti heyeti öğle yemeğini Eğirdir’de yedikten sonra çalışmalarını devam ettirmek için Sarıidris Kasabası’na hareket etti.

 

 

Bu haber 764 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...