TFF Ülker Futbol Köyleri Eğirdir kampında 2013 eğitim döneminin 2. etabı sona erdi

12 Eylül 2013 15:29

“Mutlu Bir An Etkinliği” boyunca bir oyunla takım olmanın ve eğlenmenin tadına varan 12 yaşındaki geleceğin sporcuları, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e büyük ilgi gösterdiler. Başkan Özmeral’in çocukların oyunlarına katılması ve onlarla birlikte vakit geçirmesi TFF yetkililerince ve Ülker yetkililerince takdir topladı.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, genç sporcular Mutlu Bir An Etkinliği’ne katıldı. Mutlu Bir An Etkinliği Koordinatörü Can Demir ve Ülker’den İsmail Akaya, Başkan Özmeral ile birlikte oldular ve faaliyetler hakkında bilgiler verdiler.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Ülker desteğinde gerçekleştirilen TFF-Ülker Futbol Köyleri Projesi kapsamında Eğirdir’e gelen geleceğin futbolcuları 2. etap çalışmalarını tamamladı. Eğitimlerini tamamlayan genç sporcular, madalyalar ve çeşitli ödüller verildi.

Isparta Futbol Köyü kapsamında Eğirdir Nafiz Yürekli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli’nde kalan 12 yaşındaki geleceğin futbolcuları, Eğirdir Belediyesi’nin spor tesislerinden ücretsiz olarak faydalandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenörü Fatih Parmaksız, Eğirdir Belediyesi’nin spora ve sporcuya desteklerini yakından bildiklerini belirterek, “Geleceğin Milli Takım futbolcuları Eğirdir’de kamp yaptı. Eğitim çalışmaları sona erdi. Eğirdir’de çim sahaları ücretsiz olarak bize kullandırdıkları ve her türlü desteği verdikleri için Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kendisi de sporcu kimliğini bizlere anlatmıştı ve şimdi de sahada sporcu olduğunu daha iyi gördük. Eğirdir’in sporcu bir Belediye Başkanına sahip olması bizi çok mutlu etti. Isparta ve çeşitli illerden yaklaşık 40 gencimiz burada Isparta Futbol Köyü kapsamında kampa girdi. Emek veren, bizlere destek çıkan herkese çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Başkan Özmeral, “Milli Takım kamplarının Eğirdir’de olması ilçemizin önemini bir defa daha öne çıkarıyor. Futbol Federasyonumuz da kamp için alt yapı çalışmalarını Eğirdir’de yapıyor. Belediye olarak her türlü desteği verdik, vermeye devam edeceğiz. Bu yıl eğitim çalışmaları sona erdi. Biz de iştirak edip geleceğimizin sporcuları olacak gençlerimizin her birini sevgiyle kucakladık. Önümüzdeki yıl sporcularımız yine Eğirdir’imize bekliyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri ve Ülker başta olmak üzere Eğirdir’de böyle bir çalışmanın tertiplenmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Geleceğin futbolcuları ayrı ayrı imzaladıkları formayı Başkan Özmeral’e daha önce hediye etmişlerdi. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, eğitim kampının son gününde bütün çocukların formalarını tek tek sahada imzaladı. Başkan Özmeral’e sarılan ve imza attırabilmek maksadıyla sıra kapmak için birbirleriyle yarışan çocuklar, madalyaları ve hediyeleri aldıktan sonra kamp süresince çalıştıkları hocaları ve emeği geçenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Bu haber 1015 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...