“Hizmet edenlere sahip çıkın, yoksa hizmet edecek kimseyi bulamazsınız”

12 Eylül 2013 15:51

Isparta eski Milletvekillerinden Dr. Ali İhsan Balım Çarşamba günü Senirkent’te Ulu Camide kılınan ikindi namazını takiben Bayramcık Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye eski Bakanlardan Aykon Doğan, eski Milletvekili Ertekin Durutürk, Ramazan Gül , Mustafa Çobaner, Ak Parti Milletvekili Recep Özel, Demokrat parti İl Başkanı Nihat Karan’ın yanı sıra  Isparta’dan ve Senirkent’ten büyük katılım oldu. Cenaze namazı sonrası Şevket Demirel yaptığı konuşmada  Dr. Ali İhsan Balım’ın Isparta’ya ve Senirkent’te yaptığı hizmetleri anlatarak “ Hizmet edenlere sahip çıkın. Yoksa hizmet edecek kimseyi bulamazsınız” dedi.

Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal da Senirkent Parkında başsağlığı için gelenlere yaptığı konuşmada  “ Dr. Ali İhsan balım’ın Senirkent’te her evden bir kişiye devlette iş sağlayarak döneminde büyük hizmetler verdiğini, bugün Senirkent’te evi, bahçesi olmamasına rağmen Senirkent sevdası dolayısıyla cenazesini Bayramcık Mezarlığında toprağa verilmesini vasiyet ettiğini ve bu vasiyeti yerine getirdiklerini belirterek, merhuma Allah’tan rahmet diledi.”

Bu haber 783 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...