Okul yakınında bulunan sokaklara trafik işaret ve levhaları konuluyor

13 Eylül 2013 15:29

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, modern ve gelişmiş şehirlerin hiç birinde taşıt araçların yavaşlatılması için yollara set çekilmediğini bunu yapılan uyarı ve ikaz cihazları ile tamamladığını belirterek, “Hindistan bile taşıt trafiğini yavaşlatmak için yollara set kurmuyor” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplama sonrasında bu cadde ve sokaklarda hem asfaltın üzerine hem de kaldırımlara koyduğu trafik işaret ve levhalarla trafik akışının sağlanması ve kazaların en aza indirilmesi arzusunda. Günaydın, ayrıca sürücüleri de uyararak işaret ve levhalara riayet edilmesini istedi.

Günaydın caddelerden sonra okul yakınında bulunan sokaklarda da aynı uyarı işaret ve boyama sistemlerine başladı. Bugün İstanbul Ticaret Odası (İTO) nun yapmış olduğu Şehit Mustafa Gözütok,  Ortaokulunda gerçekleştiriyor. Günaydın, okulun çevresinde bulunan cadde ve sokaklarda gerekli işaretlendirme çalışması yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yolda işaretleme çalışması yapan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bu görevi vererek bir an evvel yapılması talimatını verdi. Müdürlük’de talimattan çok kısa süre sonra yolda çalışmalarına başlayarak yoldaki gerekli işaretlemeleri tamamladı.

Günaydın sürücüleri de uyararak hem can ve mal kaybına sebebiyet vermemek için cadde ve sokaklarda konan trafik işaret ve levhalarına uymalarını istedi.

 

Bu haber 1600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...