AK Parti’den Aksu çıkartması

13 Eylül 2013 15:33

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel, İl Başkanı Nuri Uzaktaş, İl ve Merkez İlçe Yönetimi üyeleri Aksu'da AK Parti İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettiler. Daha sonra ise esnafları gezdiler.

AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve yönetim kurulu üyeleri Aksu ilçesini ziyaret ettiler. İlçe Başkanlığında üyeler ile bir araya gelen Milletvekilleri önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili açıklamalarda bulundular.

AK Parti Milletvekili Recep Özel, yerel seçimlerde AK Parti olarak tüm belediyelere talip olduklarını belirtti. Özel; “Yerel seçimler hem ülkemiz hem de AK Parti için çok önemlidir. İktidarda olduğumuz sürece hizmet ve siyaset anlayışında yeni bir farklılar getirdik. Geçen yıl kaybettiğimiz belediye başkanlıklarını da alarak, hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ise, yerel seçimlerde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaları sürdüreceklerini kaydederek, başkan adaylığı konusunda ise sen, ben kavgasının olmamasını hem birlikte seçimlerden zaferle çıkılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmalardan sonra AK Partililer Aksu esnafını ziyaret etti.

Bu haber 624 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...