Güneykent Turizm Beldesi oluyor

13 Eylül 2013 15:33

Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, kasabalarının turizm beldesi olma yolunda önemli adımlar atıldığını duyurdu. Gözgün, oluşturulan komisyonun Güneykent’e gelerek incelemelerde bulunduğunu ve turizm altyapısının oluşturulmaya başlandığını bildirdi.

Gül kenti Güneykent’in turizm beldesi olması yolunda önemli bir adım atıldı. Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, bu haberi sosyal medya aracılığıyla duyurdu.

VALİLİK KOMİSYON OLUŞTURDU

Valilik makamı görevlendirmesi ile oluşturulan turizm ve yol parkurlarının oluşturulansına dair komisyonun Güneykent’te incelemelerini tamamladığını belirten Gözgün, “İl Kültür Turizm Müdürlüğü başkanlığında, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, Milli Parklar ve ISTUDAK Derneği yetkililerince oluşturulan komisyon ziyaret sonrası raporunu hazırladı. Yamaç paraşütü pisti, sportif olta balıkçılığı, yürüyüş ve bisiklet-motor ve atv parkurlarının belirlendiği çalışma ile kurum görüşleri sonrası bakanlık sitesi ve broşürler de Güneykentimizin tanıtımı yapılacak. İnanç turizminde Yunus Emre, agro turizmde gül ve son olarak doğa sporları ile Güneykentimizin turizm altyapısı oluşturuyoruz” dedi.

Bu haber 623 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...